Obavijesti

Sport

Komentari 5

Rakitićev suigrač pretrpio tešku ozljedu: Gol posvećujem njemu

Rakitićev suigrač pretrpio tešku ozljedu: Gol posvećujem njemu
4

Sevilla neće braniti naslov u Europskoj ligi jer se plasirala u osminu finala Lige prvaka uz novi gol Rakitića, ali slavlje je zasjenila bolna ozljeda Sergija Escudera kojega su iznijeli na nosilima

VIDEO

Sevilla je, uz Chelsea, izborila osminu finala Lige prvaka u skupini E pobjedom nad Krasnodarom 2-1, ovaj put u Rusiji. Drugi je put zaredom u elitnom natjecanju zabio bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (32).

Bio je to krasan gol, poluvolej već u četvrtoj minuti. Izjednačio je Wanderson u 56., a pobjedu Andalužanima donio Munir El Haddatdi u posljednjim sekundama nadoknade.

POGLEDAJTE VIDEO: Rakitić završio s reprezentacijom

Pokretanje videa...

Rakitić 01:30

- Jako važna pobjeda, odigrali smo kvalitetnu utakmicu. Na trenutke smo malo patili, ali smo se izvukli i ovo trebamo proslaviti. Prošli smo u iduću fazu. Pobjeda je više nego zaslužena - rekao je Raketa.

Ipak nije sve išlo glatko za Sevillu u Rusiji jer je u 61. minuti zbog ozljede lakta morao izaći lijevi bek Sergio Escudero (31). Iščašio je lakat pri padu, i to isti koji mu je stradao i prije dvije godine protiv Villarreala. Na nosilima su ga iznijeli s terena i čini se da ga čeka duža pauza.

- Presretan sam što sam zabio i što sam tako mogao pomoći momčadi, žao mi je samo što se Sergio ozlijedio. Nadam se da nije ništa ozbiljno. On nam je jako važan igrač i posvećujem gol i pobjedu njemu i svim navijačima Seville - rekao je Rakitić.

- Ne izgleda dobro, nadam se da će se što prije oporaviti - rekao je trener Julen Lopetegui nakon utakmice.

Champions League - Group E - FC Krasnodar v Sevilla Champions League - Group E - FC Krasnodar v Sevilla
Champions League - Group E - FC Krasnodar v Sevilla

- Kako sam zabio? Vidio sam da mi lijepo odskače, nisam puno razmišljao i pucao sam. Savršeno je ušla. Takve smo udarce ponekad vježbali i na treningu - dodao je.

Chelsea i Sevilla imaju po 10 bodova dva kola prije kraja, Krasnodar i Rennes su na jednome. U idućem kolu baš će momčad Matea Kovačića doći na Sánchez Pizjuán. Taj bi meč mogao odlučiti tko će osvojiti skupinu.

- Idući tjedan imamo spektakularnu utakmicu na našem stadionu. Šteta što neće moći biti ljudi, ali nadam se da će uživati iz svojih domova. Idemo po tu pobjedu i prvo mjesto - zaključio je Rakitić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova