Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ramos hvali Modrićev ubačaj; Luis Enrique skroz razočaran

Ramos hvali Modrićev ubačaj; Luis Enrique skroz razočaran
1

Kako da ne zabijem nakon onakve Modrićeve lopte, pitao se Sergio Ramos poslije El Clasica. Završilo je 1-1, a baš je kapetan Reala spasio stvar poslije odličnog ubačaja Luke Modrića iz prekida

VIDEO

Zinedine Zidane nastavio je veliki niz. Naime, remijem Reala 1:1 kod Barcelone na klupi kraljeva neporažen je 33 utakmice.

- Šest bodova ne znači ništa, moramo nastaviti igrati. O sucima nikad ne govorim, neću ni sada - rekao je Zidane pa nastavio:

Ramos: Rezultat nije fer

- Dali smo sve od sebe protiv vrlo dobre momčadi i uzeli važan bod. Rezultat je najvažniji, momčad je igrala sa srcem i zaslužili smo ovaj bod - rekao je Zidane pa nastavio:

- Nama je malo nedostajalo da prvi povedemo. Puno smo se potrošili protiv jako dobrog rivala.

VIDEO

Bod je 'kraljevima' donio Sergio Ramos golom u 90. minuti nakon asistencije Luke Modrića koji je cijelu utakmicu igrao na vrlo visokom nivou.

- Bilo je neophodno nastaviti niz neporaženosti, iako rezultat nije fer prema mom shvaćanju nogometa - rekao je Ramos pa dodao:

- Kako da ne zabijem nakon onakve Modrićeve lopte - pitao se Sergio pa završio:

- Ovo je nagrada za sve što smo radili ove sezone, no ništa nije gotovo, još je puno za igrati - zaključio je Ramos.

Enrique: Kao da nas je netko zalio kantom hladne vode

- Na nama je sad da dobijemo sve utakmice i stavimo pritisak na njih. Moramo biti bolji, posebno kod kuće - rekao je Enrique.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo puno, no zato je drugo bilo potpuno drugačije. Mi smo imali loptu, kontrolirali igru, imali dvije prilike da riješimo utakmicu, no nismo uspjeli, rekao je trener Barcelone Luis Enrique nakon 1:1 protiv Reala.

- To je nogomet, nema tu pravde ili nepravde. Oni su izvukli remi i imaju šest bodova prednosti. Kao da nas je netko zalio kantom hladne vode jer ovo je daleko od onoga što želimo.

- Razočaran sam, zaslužili smo pobjedu u ovoj utakmicu. Na nama je sad da dobijemo sve utakmice i stavimo pritisak na njih. Moramo biti bolji, posebno kod kuće - zaključio je Enrique.

Strijelac jedinog gola za Barcelonu Luis Suarez je istaknuo:

- Prosuli smo dva boda, napravili smo sve da slavilo, ali ovo je nogomet. Bili smo superiorniji i kvalitetniji danas, ali nismo znali privesti utakmicu kraju. Sada moramo čekati greške Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju