Sport

Komentari 2

Ramos želi igrati i nakon 40.: Želio bih igrati još 4-5 godina

Ramos želi igrati i nakon 40.: Želio bih igrati još 4-5 godina

Imam ugovor na dvije godine u Parizu, pokušat ćemo odraditi tri, pa još jednu, a onda ćemo vidjeti. Sve dok se tijelo drži, mislim da mogu držati um usredotočen, rekao je Ramos

Premda je u posljednjih godinu dana zbog problema s ozljedama odigrao samo sedam utakmica, španjolski branič Sergio Ramos (36) želi igrati još najmanje četiri ili pet sezona.

- Želio bih igrati još četiri do pet godina na najvišoj razini, a zatim imati još jedno iskustvo - rekao je Ramos u razgovoru s bivšim francuskim reprezentativcem Ludovicom Giulyjem za Amazon Prime France.

Ramos je u srpnju prošle godine nakon 16 godina napustio Real Madrid i bez odštete preselio u PSG, ali je zbog problema s listovima igrao samo sedam puta za klub u Ligue 1.

- Imam ugovor na dvije godine u Parizu, pokušat ćemo odraditi tri, pa još jednu, a onda ćemo vidjeti. Sve dok se tijelo drži, mislim da mogu držati um usredotočen - dodao je.

Iako Ramos želi ostati na Parku prinčeva, upitno je žele li ga u klubu. Sportski direktor Leonardo nedavno je jasno izrazio svoju frustraciju Ramosovim nedostatkom kondicije.

Ligue 1 - Paris St Germain v Stade de Reims

- Kad smo potpisali s njim, bio je spreman. Nažalost, stvari nisu išle kako smo zamišljali. Teško je i njemu i svima ostalima - rekao je prošlog mjeseca za L'Equipe.

Ramos je u dresu Real Madrida upisao 671 nastup i postigao 101 pogodak osvojivši 22 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka i pet španjolskih prvenstava.

Najčitaniji članci