Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rangnick nakon poraza: 'Redsi' imaju 25 bolida F1 u momčadi, moramo priznati da su bolji

Rangnick nakon poraza: 'Redsi' imaju 25 bolida F1 u momčadi, moramo priznati da su bolji
5

Ne tražim nikakva opravdanja, ali pogledajte momčad na koju oni mogu računati, neki od vrhunskih igrača i nisu bili tu večeras. I nije samo stvar kvalitete igrača nego i mentaliteta koji su izgradili, kazao je Nijemac

VIDEO

Liverpool je deklasirao Manchester United s 4-0 u zaostaloj utakmici 30. kola Premier lige te je preuzeo vrh prvenstvene ljestvice. 

Pokretanje videa...

Ronaldo je Georginu upoznao u dućanu i zaljubio se. Trebali su dobiti blizance. Sin nije preživio VIDEO

Kloppove trupe su s nevjerojatnom lakoćom došle do pobjede, a prvi gol na utakmici zabio je Diaz u 5. minuti susreta na asistenciju Salaha koji je u 22. minuti povećao vodstvo. U drugom dijelu zabio je Mane, a za konačnih 4-0 poentirao je Jota.

Trener 'crvenih vragova' Ralf Rangnick nakon poraza je priznao da je njegova momčad danas gdje je Liverpool bio prije šest godina. 

Liverpool v Manchester United - Premier League - Anfield

- Jurgen je došao na Otok prije šest godina i kada pogledate momčad koju je on naslijedio, završio je osmi te sezone, a to je otprilike pozicija u kojoj smo mi sada. Međutim, u svakom prijelaznom roku nakon toga, stvarali su momčad kakvu imaju danas. Ne tražim nikakva opravdanja, ali pogledajte momčad na koju oni mogu računati, neki od vrhunskih igrača i nisu bili tu večeras. Firmino, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Elliott... To pokazuje kakvu su kvalitetnu momčad stvorili. I nije samo stvar kvalitete igrača nego i mentaliteta koji su izgradili. Ja bih rekao da oni imaju 25 bolida Formule 1 u momčadi -  kazao je Rangnick. 

Liverpool v Manchester United - Premier League - Anfield

Njemački strateg bio je iskren te je rekao da je ono što je gledao bilo razočaravajuće. 

- To je jednostavno druga razina. Imaju bolje igrače od naših igrača i to se odražava na rezultatu. To je strašno ponižavajuće, ali mi jednostavno moramo priznati da su bolji od nas - rekao je pa dodao: 

- Mi moramo biti kritični prema sebi. Način na koji smo odigrali prvih 45 minuta je nešto što više ne želimo vidjeti.

Premier League - Liverpool v Manchester United

S druge strane, Jurgen Klopp može itekako biti zadovoljan učinkom svoje momčadi, a prokomentirao je i sedmu minutu susreta u kojoj su odali počast Cristianu Ronaldu kojemu je sin umro pri porodu. 

- To je za mene bio najveći trenutak utakmice, iako smo napravili i veliki rezultat na terenu. U toj 7. minuti naši su navijači pokazali čistu klasu, i to doslovno svi, cijeli stadion. Toliko je stvari u životu koje su važnije od nogometa i zaista svim srcem smo danas uz Cristiana i njegovu obitelj. Zato je to za mene bio ključni trenutak utakmice -  zaključio je Klopp.

POGLEDAJTE I KAKO JE THE SAVAGE NOKAUTIRAO URSU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera