Sport

Komentari 17

Rapaićev mali nije ni debitirao, a već je isključen: Vrijeđao suca

Rapaićev mali nije ni debitirao, a već je isključen: Vrijeđao suca

Ulazak u teren za igru i vrijeđanje suca riječima 'glupane', stoji u službenom izvještaju suca Vidulina, koji je isključio Borisa Rapaića. Mikijev sin je dugo bio ozlijeđen pa još nije niti zaigrao za Dugopolje

Sudar Druge HNL između domaćeg Dugopolja i gostujućeg Intera pružio je sve što jedna utakmica može pružiti. Susret je završio 2-2 s tim da je glavni sudac Marin Vidulin iz Kanfanara podijelio čak 11 žutih i dva crvena kartona.

Slaven Belupo pobijedio Dinamo na Maksimiru na početku sezone

Isključio je Marija Mornara u 45. minuti i Dominika Balića u 57. minuti, pa su domaćini do kraja igrali s devetoricom. No, zapisnik nakon utakmice pokazao je da je došlo i do trećeg isključenja.

Crveni karton na klupi dobio je sin proslavljenog hrvatskog reprezentativca Milana Rapaića Boris Rapaić (24) pa se može pohvaliti da je 'pocrvenio' i prije nego je službeno debitirao za Dugopolje.

Gorica pobjedila Slaven Belupo u 2. kolu Prve HNL

- Ulazak u teren za igru i vrijeđanje suca riječima 'glupane' - naveo je Vidulin u službenom zapisniku.

Inače, Rapaić je dugo bio ozlijeđen pa još nije stigao zaigrati za novu momčad. Sve se događalo pri rezultatu 1-2 s tim da je do kraja susreta Dugopolje stiglo do izjednačenja iako s devet igrača na terenu!

Silnu radost domaćinima donio je Ante Kovačević, koji je pogodio za konačnih 2-2.