Obavijesti

Sport

Komentari 8

Rasipa se Vardar: Šterbik ide u Veszprem, Gonzales u PSG-u...

Rasipa se Vardar: Šterbik ide u Veszprem, Gonzales u PSG-u...
1

Odlazak trenera Raula Gonzalesa je potvrđen, Šterbik bi u Vaszpremu zamijenio Mirka Alilovića, a na putu prema njemačkom prvaku su i Ilija Abutović i Jorge Maqueda

VIDEO

Nakon odlaska Alexa Dušebajeva u Kielce i potpisanog ugovora s Poljacima Luke Cindrića ovih dana rukometnim svijetom zazvonila je vijest o novim odlascima iz Vardara.

Jedan od najboljih golmana u rukometnoj povijesti Arpad Šterbik (38) navodno je već potpisao dvogodišnji ugovor s mađarskim Veszpremom gdje namjerava i završiti karijeru. U redove mađarskog prvaka doći će na ljeto 2018. godine, no tek treba vidjeti tko će mu biti partner na golu, Mirko Alilović ili Roland Mikler jer teško je očekivati da će sva trojica ostati u Veszpremu. Po nekima kandidat za odlazak je Alilović s obzirom da mu iduće ljeto istječe ugovor.

Svoj odlazak potvrdio je i tvorac, uz ruske milijune, europskog prvaka, trener Raul Gonzales. On će u redove drugog bogataša PSG gdje će na klupi zamijeniti Noku Serdarušića.

- Jako sam sretan zbog dolaska u PSG. Imam velik respekt prema stručnom stožeru i igračima PSG-a. No, i dalje sam trener Vardara tako da ću nešto više moći pričati o tome za par tjedana kada dođem u Francusku - rekao je Španjolac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A tamo će ga dočekati majstori poput Nikole Karabatića, Omeyera, Hansena, Sagosena...

- Dat ćemo svoj maksimum do kraja s Nokom. Gonzales je potvrdio svoju vrijednost, osvojio je LP, rekao bih, nažalost jer je nas pobijedio. Iskusan je, a siguran sam da ćemo igrati drugačijim stilom nego sada - rekao je Omeyer.

Karabatić je ipak više pričao o Serdarušiću kojeg su mnogi proglasili Nikolinim rukometnim ocem.

- Imao sam priliku raditi s Nokom u PSG i zbog toga sam najsretniji na svijetu. No, promjena na klupi su svakodnevica u sportu. Znao sam da postoji ta mogućnost, a na nama je sada da se fokusiramo na ono što nas čeka do kraja sezone i ostavimo ovo na strani.

No, ni tu nije kraj odlascima iz Vardara. Iz kluba na kraju sezone navodno odlaze i obrambeni specijalac Ilija Abutović te španjolski desni vanjski Jorge Maqueda, a obojica će u isti klub, u redove njemačkog prvaka Löwena.

- U borbi za Abutovića je i Kiel, no Löwen je prema svemu sudeći zasad u prednosti. Za Maquedu se uz njemačkog prvaka bori još nekoliko klubova, a Löwen je za obojicu spreman platiti odštetu - pišu makedonski mediji.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu