Obavijesti

Sport

Komentari 178

Rasprodaja na Poljudu! Hajduk prodaje Bašića za 3.5 mil. eura

Rasprodaja na Poljudu! Hajduk prodaje Bašića za 3.5 mil. eura
5

Sezona je tek počela, rezultati su ispod razine očekivanja, a Hajduk nastavlja s rasprodajama mladih igrača koji su u budućnosti trebali nositi klub prema trofejima. Što se događa na Poljudu?

VIDEO

Nastavlja se rasprodaja na Poljudu, nakon Karla Letice, Josipa Radoševića i Zvonimira Kožulja, momčad napušta i Toma Bašić, koji prelazi u Bordeaux za 3.5 milijuna eura!? 

- Ne mogu govoriti o detaljima, samo vam mogu potvrditi da sam otputovao iz Splita – kratko nam se javio Toma Bašić, ne želeći ulaziti u detalje poput imena kluba i ugovora.

Navodno se radi o iznosu odštete od oko 3.5 milijuna eura, dok bi Toma za  četverogodišnji ugovor trebao inkasirati između 1.5 i 2 milijuna eura. Bordeaux je tražio veznog igrača, dugo je čekao odluku Filipa Bradarića, no nakon što je on izabrao Cagliari, okrenuli su se Bašiću i sada su pred realizacijom transfera, od kojeg ih dijeli tek liječnički pregled i formalnost potpisa.  

Iako se radi o više nego korektnim uvjetima, postavlja se pitanje kamo sve ovo skupa vodi, odnosno, tko će uopće ostati na Poljudu, te u što se toliki novac od odšteta uopće troši. Pogotovo ako znamo da je na izlaznim vratima i kapetan Zoran Nižić, koji je pred klub stavio ultimatum i pod svaku cijenu želi otići. Osim već navedenih, redove Hajduka napustili su zbog isteka ugovora i posudbi i Ivo Grbić, Petar Bosančić, Dante Stipica, Hugo Almeida, Savvas Gentsoglou, Gustavo Carbonieri, Mario Tičinović... U isto vrijeme Hajduk je doveo osam novih igrača, no samo su za Adama Gyurcsóa platili odštetu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jednako tako postavlja se i pitanje kako će Hajduk izgledati u budućnosti te kakvi se rezultati mogu očekivati od ovako osakaćene momčadi. Nije tajna da je Hajduk najtanji u veznom redu te da će odlaskom Bašića biti dodatno oslabljen, a rezultati na početku sezone su sve samo ne dobri. K tome, u narednih desetak dana ih čeka dvostruki europski ogled sa Steauom te gostovanje na Rujevici. 

Toma Bašić u studenom će napuniti 22 godine, u Hajduku je odigrao 75 utakmica i postigao 11 golova, a posebno će ostati upamćene njegove asistencije i sjajni slobodni udarci. U Hajduk je stigao na mala vrata s Josipom Juranovićem i Franom Tudorom, a zanimljivo je da je i prvu i zadnju utakmicu odigrao protiv Lokomotive. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića