Obavijesti

Sport

Komentari 173

Zabili u zadnji tren: Real srušio rekord, nisu izgubili 40 u nizu!

Zabili u zadnji tren: Real srušio rekord, nisu izgubili 40 u nizu!
6

Real i Sevilla odigrali su 3-3 u utakmici punoj prelijepih golova i poteza. Sve do 83. Sevilla je imala 3-1, ali onda Ramos i Benzema zabijaju i tako produžuju Realov niz na rekordnih 40 utakmica bez poraza.

VIDEO

Sjajnu utakmicu odigrali su Sevilla i Real Madrid. Galacticosi su donijeli prednost od 3-0 iz Madrida, ali domaći se nisu predavali. Puno bolje su otvorili utakmicu i poveli su već nakon devet minuta. Autogol je zabio Danilo. Nije Real izgledao dobro ni nakon toga, u par situacija ih je spašavao golman Casilla, ali na odmor se otišlo s 1-0.

Prvi dio bio je odličan, a drugom smo mogli vidjeti sigurno najbolji nogomet u novoj 2017. godini. Real je izjednačio preko Asensia i kad su svi mislili da je tu kraj, Sevilla je preko debitanta Jovetića i Iborre došla do velikih 3-1. Trebala su im još dva gola, krenuli su po sve ili ništa, što su Madriđani iskoristili. Prvo Ramos iz penala u 83. minuti, pa onda i Benzema u 93. produžili su niz neporaženosti Zidaneovog Reala, a ujedno i srušili Barcelonin rekord u Španjolskoj. Mateo Kovačić kod Reala je u igru ušao u 59. minuti.

LIVE, OSMINA FINALA KUPA: Sevilla - Real 3-3 

93. minuta; BENZEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Klupa Reala je eksplodirala nakon ovog gola, Realov niz neporaženosti od 40 utakmica i dalje traje. Zadnji put izgubili su od Wolfsburga u travnju 2016. godine. Puno im znači ovaj gol.

85. minuta: Casilla sjajno brani udarac Jovetića!

83. minuta: Gotovo je! Sergio Ramos panenkom je odveo Real dalje. 3-2 je za Sevillu sad, trebaju im još tri gola u osam minuta.

81. minuta: Penal za Real Madrid. Igrači Seville se svađaju sa sucem.

77. minuta: Iborrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra 3-1 ! Ludnica na Sanchez Pizjuanu. Sevilla ima 3-1, trebaju im još dva gola.

74. minuta: Gužva pred Casillom. Igrači Seville su lako dvaput probil desnu stranu Realu koju drži Danilo. 

72. minuta: Žuti sad i za Jovetića. Moglo bi do kraja biti i golova i crvenih kartona.

70. minuta: Umalo Escudero! Udarac je prošao blizu gola. Odmah nakon toga žuti karton dobio je Kiko Casilla zbog zadržavanja igre.

67. minuta: Opasan udarac Kroosa, ali Soria je na mjestu. Još uvijek se Sevilla ima pravo nadati.

64. minuta: Tenzije su sve više i više. Svaka odluka ispraćena je burno od strane tribina, a i igrači djeluju sve nervozniji.

62. minuta: Zasluženi žuti karton dobio je naš Mateo Kovačić.

56. minuta: Evo nam i Kovačića. U igri je zamijenio Diaza. I Sevilla je napravila jednu zamjenu - ušao je Nasri, izašao Vietto.

54. minuta: Nema predaje za Sevillu! Stevan Jovetić na debiju zabija volejom za 2-1.

48. minuta: Real je izjednačio! Strijelac je Asensio. Krasan gol mladog Španjolca.

Kraj prvog poluvremena: Sevilla apsolutno zasluženo vodi protiv oslabljenog Reala. Jedini gol na utakmici djelo je Danila koji je poslao loptu u vlastitu mrežu. Madriđani nisu izgledali dobro prvih 20 minuta, kasnije su nešto i odigrali, ali Sevilla brzom tranzicijom lopte uništava njihovu tromu srednju liniju. Možda i najbolji igrač Reala u prvom dijelu je golman Kiko Casilla koji je spasio svoj momčad u par prilika. Poslije utakmice možemo očekivati i puno pritužbi na račun pomoćnog suca iz kampa domaćih. Sve tri situacije koje je mahao su dosta sumnjive... Luka Modrić je na poštedi baš kao i Cristiano Ronaldo, a Mateo Kovačić priliku čeka s klupe.

45. minuta: Evo i prve zamjene. Utakmice je dobila balkanski štih, ali ne zbog Matea Kovačića. Novopridošli Stevan Jovetić zamijenio je Correu.

41. minuta: Evo nam i Reala! Kroos je opalio s dvadesetak metara, otišlo je malo pokraj gola.

38. minuta: Opet su tribine skočile, ali pomoćni sudac opet kaže: Igrač Seville bio je u ofsajdu.

30. minuta: Kakvih par minuta je iza nas! Realu je poništen gol, a odmah u idućem napadu Sevilla opasno prijeti iz slobodnog udaraca s 20 metara.

25. minuta: Velika šansa za Real! Napadač Reala Diaz blokirao je jedno ispucavanje golmana domaćih, lopta je prošla jako blizu gola. Odmah i Sevilla uzvraća! Sjajna obrana Kika Casille!

23. minuta: Sevilla je brzo izašla iz svoje polovice, došli su u kazneni prostor, ali onda sudac zaustavlja akciju zbog ofsajda. Tribine su podivljalje, baš kao i trener Jorge Sampaoli.

16. minuta: Real je posljednjih par minuta uspješno prebacio igru na polovicu suparnika. ali i dalje izgledaju dosta izgubljeno Madriđani.

13. minuta: Dva žuta kartona već su tu. Kod Reala je "požutio" Vasquez, kod Seville Mercado.

12. minuta: Moraju se pod hitno probuditi gosti iz Madrida. Sevilla svakim napadom izgleda sve opasnije.

10. minuta: Sevilla zasluženo vodi 1-0. Autogol je zabio Danilo.

5. minuta : Nova šansa za domaćine! Lijepo su kombinirali, ali udarac s vrha šesnaesterca Kiko Casilla odbio je u korner.

1. minuta : Počela je utakmica i odmah Sevilla prijeti! Opasan udarac uputio je Escudero.

Drugi od svoja tri dvoboja u siječnju 2017. godine igraju večeras Real Madrid i Sevilla. U prvom susretu Kupa Galacticosi su uvjerljivo pobijedili momčad iz Andaluzije 3-0, druga uzvratna utakmica igra se večeras, a treći dvoboj,onaj u prvenstvu, već ove nedjelje. Iako ima veliku prednost, Zinedine Zidane nije opušten - tri od četiri zadnja gostovanja kod Seville Real je izgubio.

Stigli su i sastavi:

 

 

Unatoč teškoj utakmici, Zidane je ipak odlučio odmoriti Luku Modrića i Cristiana Ronalda. Zbog ozljeda nema Pepea, Isca i Balea.

I trener domaćina Jorge Sampaoli najavio je da će rotirati momčad, a priliku bi po prvi put u dresu Seville trebao dobiti novopridošli Stevan Jovetić.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 173
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.