Obavijesti

Sport

Komentari 36

Real izgubio od momčadi koja vrijedi 12 mil. €, a Ancelotti kaže: Nismo imali sreće...

Real izgubio od momčadi koja vrijedi 12 mil. €, a Ancelotti kaže: Nismo imali sreće...

To je nogomet. Imali su dva udarca na gol i zabili su dva gola, a mi smo pucali dvadeset ili koliko već puta. U ovakvim utakmicama moraš biti oprezan, rekao je Casemiro nakon teškog poraza od Šerifa

VIDEO

Da ste kojim slučajem uplatili da će Šerif osvojiti Ligu prvaka, vjerojatno biste izazvali podsmijavanje vaših bližnjih. Koeficijent za takav nevjerojatan pothvat bio je 2500. Uvjerljivo najveći što se tiče svih klubova.

Moldavcima je ovo debitantski nastup u Ligi prvaka, svi su ih vidjeli prikovane na dno skupine u kojoj su s Real Madridom, Interom i Šahtarom, no nevjerojatni Šerif nakon dva kola drži prvo mjesto s maksimalnih šest bodova. Ne, nije riječ o videoigrici nego o najvećoj senzaciji u povijesti Lige prvaka. 

Champions League - Group D - Real Madrid v Sheriff Tiraspol

Čudesni Šerif je u utorak navečer ostavio cijelu Europu bez teksta nakon što je u 2. kolu Lige prvaka senzacionalno na Santiago Bernabeuu srušio višestrukog prvaka Lige prvaka Real Madrid (2-1). Moldavci, koji vrijede svega 12 milijuna eura, došli u prijestolnicu Španjolske kao teški autsajder. Mnogi su mislili kako je pobjeda protiv Šahtara u prvom kolu bila slučajnost pa je koeficijent na njihovu pobjedu protiv Reala koji vrijedi gotovo 800 milijuna eura bio 21.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Očekivano, nemaju kvalitetu za nadigravati se s momčadi Carla Ancelottija pa su se oslonili na kontre s kojima su uništili Šahtar, Dinamo i Crvenu zvezdu. Real je imao posjed od 68 posto i čak 31 udarac, a Moldavcima su za dva gola bila dovoljna tek četiri udarca od čega su tri završila u okviru gola!

Champions League - Group D - Real Madrid v Sheriff Tiraspol

Šerif je poveo u 25. minuti golom Jakhshibaeva, a nakon toga uslijedila je teška ofenziva domaćina. Benzema je izjednačio u 65. minuti iz penala i mnogi su mislili kako je to početak kraja moldavske senzacije. Mislili su kako će se raspasti, no uspjeli su izdržati brojne Realove napade, a onda i golom Thilla u 90. minuti doći do najveće senzacije u povijesti Lige prvaka.

LaLiga - Real Madrid v Villarreal

Za očekivati je ljutitog i bijesnog Carla Ancelottija jer njegova momčad je ipak izgubila od moldavskog kluba koji vrijedi 12 milijuna eura i ovo mu je prvi nastup u Ligi prvaka, no talijanski trener tvrdi kako njegov klub nije imao sreće. 

Ovakvu utakmicu nismo očekivali. Nismo bilo fokusirani u obrani. Imali smo utakmicu pod kontrolom, ali moglo bi se reći da nismo imali sreće. Imali smo puno prilika, ali istina je da su nas iznenadili u ta dva navrata kad su zabili. Večeras je bila loša sreća za Real. Igrali smo dobro, ali nekad vam se dogodi da nemate sreće. Šerif je dobra momčad, dobro se brani. Pokušali smo sve, ali ovo je ipak nogomet - kazao je Ancelotti.

Champions League - Group D - Real Madrid v Sheriff Tiraspol

Istina, Šerif je imao tek tri udarca u okvir, ali pokazao je fantastičnu realizaciju, a i to je nešto što treba znati. Isti slučaj je bio i u prvom kolu protiv Šahtara.

- To je nogomet. Imali su dva udarca na gol i zabili su dva gola, a mi smo pucali dvadeset ili koliko već puta. U ovakvim utakmicama moraš biti oprezan, ali ti se može dogoditi da izgubiš. Dobro smo igrali, bilo je šansi, a njihov golman je bio fantastičan. Moramo im čestitati - kazao je Casemiro.

Champions League - Group D - Real Madrid v Sheriff Tiraspol

Po izlasku s terena igrače Reala dočekali su zvižduci bijesnih navijača, a iako je ovo jedna od najvećih blamaža u povijesti španjolskog kluba, igrače i trenera kao da to previše ne brine. Istina, još su četiri kola do kraja grupne faze, ali izgubiti od momčadi koja vrijedi 12 mil. eura...

- Kontrolirali smo utakmicu, bili smo stvarno puno bolji. Ove sezone smo znali igrati loše i pobijediti, a sad smo igrali dobro i nismo pobijedili. Tako to ide, ako ne igraš koncentrirano, to ti se dogodi. Sezona je još duga i vjerujem da nećemo imati problema oko prolaska skupine - zaključio je brazilski nogometaš.

Champions League - Group D - Real Madrid v Sheriff Tiraspol

Madriđani su prošle sezone na jedvite jade prošli dalje, a čini se da ih i ove sezone teška užasan posao. U sljedećem kolu idu na gostovanje kod Šahtara, a Šerif će igrati protiv Intera koji nakon dva kola ima tek bod.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener