Obavijesti

Sport

Komentari 187

Ovo je najlošiji Real u povijesti: I Levante ga šokirao u Madridu

Ovo je najlošiji Real u povijesti: I Levante ga šokirao u Madridu
1

Real je 409 minuta bio bez gola i znalo se da ako u prvih 55 minuta ne zabije Levanteu, srušit će najgori rekord u 116 godina dugoj povijesti kluba i 464 minute bez pogotka! To se, naposlijetku i dogodilo...

VIDEO

Real je u Madridu šokantno izgubio od Levantea 2-1 u utakmici u kojoj se očekivao prekid lošeg niza, prije svega bez postignutoga pogotka. A stigao je - novi potop "kraljevskog kluba".

Naime, Real je 409 minuta bio bez gola i znalo se da ako u prvih 55 minuta ne zabije Levanteu, srušit će najgori rekord u 116 godina dugoj povijesti kluba i 464 minute bez pogotka! To se, naposlijetku i dogodilo. Marcelo je zabio u 72. minuti, što znači da je Real bez gola bio 481 minutu...

>>> Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Nacho, Kroos, Bale i Benzema počeli su na klupi, Marcelo i Isco su u momčadi, kao i pomalo iznenađujuće Lucas i Mariano.

I već u šestoj minuti šok: Varane je grozno pogriješio i Morales je zabio za 0:1! U 12. je Levante dobio penal nakon Varaneova igranja rukom! Sudac je najrpije izvukao izvan šesnaesterca, ali nakon nekoliko minuta gledanja VAR-a, ipak su gosti dobili penal, a Marti je pogodio za šokantnih 0:2! Nakon samo 13 minuta utakmice!

U 17. minuti Real je zabio za 1:2, ali VAR je poništio gol! Opravdanbo, jer nakon što je Ramos uzdrmao gredu, Asensio je ugurao loptu u mrežu, ali je bio u zaleđu. Lucas Vazquez imao je sjajnu šansu u 21. minuti, ali kao i Ramosov udarac glavom minutu kasnije, golman Oier Olazabal je sjajno obranio.

U 34. minuti Mariano Diaz pogodio je glavom gredu nakon ubačaja iz slobodnog udarca! I još jedan nevjerojatan promašaj u 43. minuti, odnosno Olarzabalova obrana: s pola metra rukometnim je refleksom zaustavio Diazov udarac! Da bi u kontri gosti i treći put zatresli mrežu, ali gol nije priznat zbog zaleđa.

Na poluvremenu zaglušujući zvižduci Bernabeua... A Lopetegui je odmah u nastavku uveo samo Balea, umjesto Odriozole. Prvu je šansu u nastavku imao Modrić u 50. minuti, u padu je pucao pokraj gola. A u 55. je Olazabal još jednom sjajno reagirao, zaustavio je Balea.

No, u 72. minuti napokon gol! Benzema je dao povratnu loptu Marcelu, koji si je namjestio na desnu i pogodio pod gredu za 1:2! Nakon gotovo pet utakmica Real je napokon postigao pogodak. Nakon 481 minute. Benzema je u 76. uzdrmao vratnicu s 18 metara, a odbijanac je došao do Modrića, čiji je udarac golman obranio.

Pa je dvije minute kasnije još jedan Lukin udarac otišao pokraj gola. A u 88. je Benzema nakon još jedne maestralne reakcije Olazabala gurnuo loptu u mrežu, no bilo je zaleđe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 187
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja