Obavijesti

Sport

Komentari 114

Juve ponudio 75 milijuna eura za Matea Kovačića, Real odbio!

Juve ponudio 75 milijuna eura za Matea Kovačića, Real odbio!
4

NE DAMO GA Zidane je uoči nove sezone tražio alternativu Casemiru i pronašao ju je u liku i djelu Matea Kovačića, koji je u uzvratnoj utakmici superkupa protiv Barcelone dobio ovacije Bernabeua

VIDEO

Ovaj iznos najveći je ikad ponuđen za nekog hrvatskog nogometaša. Juventus jako dobro zna tko je Mateo Kovačić, njegove sjajne igre u Interu bile su mu karta za odlazak jedan od najvećih klubova svijeta, ali Madriđani ga ne puštaju.

Juventusovih 75 milijuna eura odbili su glatko, piše madridski AS, čiju su vijest prenijeli svi relevantni svjetski mediji. Kovačić je dvije godine igrao u Interu (2013.-2015.) iz kojeg je prešao u madridski klub.

Nakon odlaska Jamesa Rodrigueza trener Zinedine Zidane daje mu sve više prostora, a na dvjema utakmicama protiv Barcelone u superkupu bio je među boljim igračima, pogotovo u uzvratnoj utakmici na Bernabeuu koji je Matea ispratio ovacijama.

Milijun za svaku utakmicu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zidane je uoči nove sezone tražio alternativu Casemiru i pronašao ju je. U prvoj utakmici Zidane ga je stavio na zadnjeg veznog i Mateo je odigrao sjajno. Casemiro je jači u defenzivi, ali Kovačićevo iznošenje lopte ono je što Brazilac nema.

Još bolje je to izgledalo u Madridu gdje je Real potukao Barcelonu, pogotovo u veznom redu. Real je uoči sezone povukao Marcosa Llorentea s posudbe kako bi bio zamjena Casemiru, ali Kovačić je natjerao Zidanea da u njemu prepozna igrača za tu poziciju i Llorente je brzo završio u drugoj momčadi.

Mateo je prema Transfermarktu procijenjen na 25 milijuna eura, a zanimljivo je da je Juve ponudio 75 milijuna, broj utakmica koje je hrvatski veznjak odigrao u Realu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener