Obavijesti

Sport

Komentari 4

Rebić 'lomio kičmu', neuništivi Ibrahimović osigurao je Europu

Rebić 'lomio kičmu', neuništivi Ibrahimović osigurao je Europu

Hrvatski reprezentativac ubilježio je treću asistenciju prvenstvene sezone u visokoj pobjedi Milana kod Sampdorije 4-1, ali svu pažnju ukrao je Zlatan s dva gola i asistencijom

VIDEO

Tri minute i 22 sekunde trebalo je Zlatanu Ibrahimoviću da zabije vodeći gol za Milan protiv Sampdorije, najbrži u dresu "rossonera" u Serie A, asistirao mu je Ante Rebić, i krenuo je brzi vlak momčadi Stefana Piolija do potvrde Europske lige.

Milan je pobijedio Sampdoriju 4-1 i osigurao plasman među prvih šest u prvenstvu kolo prije kraja, a veliki pečat tome dao je švedsko-hrvatsko-bošnjački napadač u 39. godini s dva gola i asistencijom.

POGLEDAJTE VIDEO: Rebićeva inicijacija uz Grdovića

Pokretanje videa...

01:08

Rebić je, pak, u spomenutoj četvrtoj minuti slomio Poljaka Bartosza Bereszynskoga, sjurio se prema šesnaestercu i ubacio gdje je Zlatan bez previše muke zabio za 1-0. Treća asistencija sezone za našeg Rebu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Početkom nastavka Rebić je zamijenjen zbog koškanja i svađe s Gastónom Ramírezom i ustupio mjesto Rafaelu Leau, a Ibra je nastavio sa simultankom. Asistencija Hakanu Calhanogluu pa zamjena uloga i novi gol do 58. minute nagovijestili su kraj priče za domaćina.

U završnici je Kristoffer Askildsen, nakon što je Gonzalo Maroni promašio penal, zabio počasni za Sampdoriju koja je ionako bila rasterećena jer je osigurala ostanak. A konačnih 4-1 postavio je Rafael Leao u sudačkoj nadoknadi.

Milan će igrati Europsku ligu iduće sezone, ali iz drugog pretkola jer više ne može stići petoplasiranu Romu, a sedmi Napoli ima je u džepu jer je osvojio kup. S tim da i jedni i drugi još mogu u Ligu prvaka osvoje li Europsku ligu odnosno Ligu prvaka.

Ciro sam na vrhu

U isto vrijeme Lazio je pobijedio Bresciu 2-0 golovima Joaquína Corree i, dakako, Cira Immobilea. Sjajni napadač sad ima 35 golova u prvenstvu ove sezone, čime je prestigao Roberta Lewandowskog iz Bayerna u lovu na Zlatnu kopačku. Cristiano Ronaldo ostao je na 31.

Immobileu nedostaje samo jedan gol da dostigne rekordnih 36 golova Gonzala Higuaína iz Napolija u sezoni 2015/16., a u posljednjem kolu u subotu Lazio će gostovati upravo u Napulju.

Hellas Verona Ivana Jurića pobijedila je otpisani SPAL 3-0, za kojega je Karlo Letica branio cijelu utakmicu. Verona je na solidnom devetom mjestu kolo prije kraja, a mogla bi završiti i na osmome. Sassuolo bježi dva boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju