Obavijesti

Sport

Komentari 23

Redovito zabija u debijima: U Milanu 1. gostovanje s repkom

Redovito zabija u debijima: U Milanu 1. gostovanje s repkom
4

Čudesan statistički učinak Andreja Kramarića koji se isprofilirao kao najpotentniji naš napadač dobiva još veću vrijednost kad se zna da je redovito zabijao u debijima

VIDEO

Debi u Dinamu - gol. Debi u Lokomotivi - gol. Debi u Rijeci - gol. Debi u reprezentaciji - gol.

Andreja Kramarića s pravom se može nazvati "gospodin debi" jer u svojoj dosadašnjoj karijeri nije ostavljao mnogo dvojbi treneru koji ga je stavljao u igru kako bi se uvjerio u njegove golgeterske kvalitete.

Novopečeni hrvatski reprezentativac sjajno je otpočeo karijeru u HNL-u još u svibnju 2009., kada je sa samo 17 godina zabio dva gola Međimurju u debiju za Dinamo u Maksimiru.

Slavko Midžor

Ništa manje efikasan nije bio u Lokomotivi, gdje je u prvoj utakmici protiv Zadra na Maksimiru također zabio dvaput i dodao asistenciju Mariju Šitumu u pobjedi 3-0. Iako je do kraja sezone na posudbi zabio 25 golova, po povratku u "modre" vratio se na klupu pa se prošle sezone odlučio za prelazak u Rijeku.

Marko Jurinec/PIXSELL

Matjažu Keku Andrej se odužio samo 15 minuta nakon što je započeo utakmicu protiv Slavena u rujnu prošle godine. Toliko mu je, naime, trebalo za prvijenac u dresu kluba s Kantride.

- Dobro je dok je tako, trudit ću se. Nadam se da ću se i sljedećem klubu predstaviti golom - izjavio je Kramarić za Goal.

Marko Prpić/PIXSELL

A taj bi klub vrlo lako mogao biti Juventus. Interes za transferom postoji na obje strane iako Andreju stil nogometa "stare dame" neće previše odgovarati.

- Svakako da interes s moje strane postoji, ali prijelazni rok je još daleko i vidjet ćemo kako će se situacija odvijati - izjavio je Kramarić pa otkrio što misli o možebitnom budućem suigraču Gianluigiju Buffonu kojega bi mogao istestirati već na San Siru:

- On je jedan od najboljih golmana svih vremena. Već je 10-15 godina jedan od najboljih u svijetu, o njemu nije potrebno previše govoriti, fenomenalan golman. Bit će lijep izazov.

Niti u reprezentaciji nije bio manje milosrdan po svoje protivnike. Kao i za klubove, i u "kockastom" dresu poentirao je prvi put u debiju protiv Malte (2-0) na početku kvalifikacija za Euro u Maksimiru ovog rujna. U nedjelju ima prvo gostovanje s reprezentacijom, možda bi i njega mogao obilježiti onako kako zna...

Daniel Kasap/PIXSELL

- Sigurno će mi Italija biti najveća utakmica u reprezentaciji s obzirom na to da nisam dugo tu. Bit ćemo puni želje i motivacije. Želimo odigrati onako kako Hrvatska zna i dati sve od sebe pa makar osvojili i samo bod - zaključio je Andrej.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače