Obavijesti

Sport

Komentari 126

Reja: 'Srce me vuče na Poljud, ali još moram dobro razmisliti'

Reja: 'Srce me vuče na Poljud, ali još moram dobro razmisliti'
4

Edoardo Reja voli Split, svakog ljeta dolazi brodom, ali još nije siguran želi li tamo ponovno raditi. Hajduk mu je dao nekoliko dana da razmisli o njihovoj ponudi...

VIDEO

Opatijski sastanak čelnika Hajduka s Edoardom Rejom nije rezultirao brzim dogovorom, no to ne znači da talijanski trener neće po drugi put sjesti na klupu Hajduka. Obje strane uzele su pauzu od dan-dva tijekom koje će razmisliti i pokušati zaokružiti uvjete kojima bi jedni i drugi bili zadovoljni.

- Bio je to ugodan razgovor, tijekom koga smo "mistera" upoznali s projektom Hajduka u budućnosti. Rekao je da mu se sviđa ono što smo prezentirali - otkrio nam je predsjednik Hajduka Marin Brbić te dodao kako su na večeri u Opatiji pričali i o financijama, ali ne i o konkretnim brojkama.

- Dali smo mu do znanja što može očekivati, odnosno u kojim se gabaritima mi možemo kretati. Sada je na njemu da razmisli i obavijesti nas o odluci.

Prepreka su brzom dogovoru, očekivano, bile financije. I prije puta su u Hajduku znali kako trenera takve klase ne mogu dobiti "za kikiriki", baš kao što je i Reja znao da Hajduk ne može "odriješiti kesu", ali su unatoč tome i jedni i drugi potegli do Opatije, što potvrđuje spremnost na kompromise.

- Upoznao sam se s predsjednikom, popričali smo, on i Vučević prezentirali su mi ono što očekuju od mene, ali im konačan odgovor nisam dao. Srce me vuče natrag na Poljud, ali moram dobro razmisliti i barem još jednom razgovarati s predsjednikom prije nego odlučim - kazao je Reja, koji je u prvom mandatu imao ugovor od 300.000, a njegov pomoćnik Luigi Febbrari 150.000 eura godišnje.

Računa se kako bi im Hajduk u startu mogao ponuditi osjetno manje, ali i bogate bonuse ako momčad odvedu u Europsku ligu. Teško je reći hoće li Reja pristati, no ne treba zanemariti ni njegovu želju da se pred kraj karijere još jednom okuša u okruženju koje toliko voli i gdje se svako ljeto vraća brodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade