Sport

Komentari 5

Rekorderi nadmašili sami sebe: 'Vještice' su najgore u Europi...

Rekorderi nadmašili sami sebe: 'Vještice' su najgore u Europi...

Iako se 'fenjeraš' držao više od sat vremena u Bergamu, na kraju su samo 'popravili' svoj rekord. Benevento je porazom u prošlom kolu kod Sassuola nadmašio neslavan rekord Uniteda iz sezone 1930/31

Niti 14. nije bila sreća za Benevento. Sad već debelo najgori klub Liga petice i u ponedjeljak navečer upisao je poraz kod Atalante (1-0).

Koban im je bio Bryan Cristante koji je lijepo pogodio s distance u 75. minuti.

VIDEO

Iako se 'fenjeraš' držao više od sat vremena u Bergamu, na kraju su samo 'popravili' svoj rekord. Benevento je porazom u prošlom kolu kod Sassuola nadmašio neslavan rekord Manchester Uniteda iz sezone 1930/31., upisavši i 13. uzastopni poraz na startu prvenstva. Iduće kolo stiže im Milan...

Njihovi navijači šalili su se uoči utakmice kako je mreža u Bergamu odlično zategnuta, a da su igrači Atalante spremni ju 'poderati'.

Naviknuti na poraze, dok je trajao odmor na poluvremenu (0-0), pisali su kako se boje da ih takva igra vodi prema bodu i ako žele izgubiti da moraju puno gore igrati.

Kakva je zapravo situacija u najgorem klubu Europe opisao nam je njihov bivši igrač Vedran Celjak.

- Složili su momčad koja je napadala Serie A. I uspjeli su, konačno ih nisu pratili pehovi. Opet im se vratio stari predsjednik s lovom, no u prvu ligu su ušli potpuno nepripremljeni. Možete li vjerovati da u gradu nemaju stadion na kojemu mogu trenirati, pa na treninge idu autobusom izvan grada? Uopće nemaju trening-kamp. Nakon toga im je suspendiran kapetan momčadi Fabian Lucioni. Znate zbog čega? Zbog dopinga. No znate kako? Klupski liječnik mu je dao nekakvu kremu, a da uopće nije pogledao od čega se radi. I naravno, ispostavilo se da sadrži neke nedopuštene supstancije. To pokazuje veliku dozu neprofesionalnosti. Imaju novca, imaju odlične navijače, no u prvu ligu su ušli potpuno nepripremljeni, kao da su pali s Marsa u Serie A - rekao je danas igrač Alessandrije.

Najčitaniji članci