Obavijesti

Sport

Komentari 35

Reporteri 24sata uživo iz Katra: Stigla je i najvatrenija hrvatska navijačica, Majera bodri obitelj

Reporteri 24sata uživo iz Katra: Stigla je i najvatrenija hrvatska navijačica, Majera bodri obitelj
6

Hrvatska nogometna reprezentacija od 16 sati igra osminu finala Svjetskog prvenstva protiv Japana, a 'vatreni' imaju priliku izboriti drugo četvrtfinale u nizu

UŽIVO IZ KATRA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
, Katar
Sortiranje događaja
SVE JE VIŠE KOCKICA

Ne dolaze navijači Hrvatske samo iz Lijepe naše. Do Dohe su zbog 'vatrenih' potegnule i dvije navijačice iz Slovenke i Kanade.

24sata
IVANA KNOLL UZ VATRENE

Utakmica reprezentacija ne može proći bez najpoznatije navijačice Ivane Knöll koja je postala hit u Dohi. Svi se žele slikati s njom, broj pratitelja raste joj na Instagramu, a kakve su prognoze za utakmicu?

- Nadam se da će završiti kao 1998., a ne 2006.

24sata
PODRŠKA ZA MAJERA

I Lovro Majer imat će veliku podršku s tribina. Na utakmicu su stigli njegova majka Antonija te članovi obitelji.

24sata
ZASTAVA NA STADIONU

Dado Čor, jedan najzaslužnijih iza priče oko zastave koja prati "Vatrene" na svim natjecanjima od Europskog prvenstva u Portugalu 2004. godine, posljednjih je dana imao mnogo posla. Zastava se rasparala na nekoliko mjesta, pa su je on i nekolicina prijatelja nosili po Souq Waqifu do krojača kako bi je ponovo sašio.

Slične probleme su imali i Rusiji, a najveći show je bio u Nižnjem Novgorodu gdje su dečki iz Crikvenice i Bribira angažirali lokalnu krojačicu Ljubu kako bi zašili dijelove zastave.

"Pronašli smo je na ruskom Njuškalu," kazali su tada sa smiješkom. Povukli su struju iz obližnjeg kafića i Ljuba je prionula poslom uz veliku medijsku pažnju. Sve su snimala brojne tv kuće i fotoreporteri.

Ovoga puta spasio ih je jedan Indijac. Našli su ga u jednom od prodavaonica na Souq Waqifu. Prvo su je sašili, a dan kasnije skratili na 30-tak metara kako bi mogla i na stadion. Dečki su dobili dozvolu iz Međunarodne nogometne federacije (FIFA) kako bi je razvukli za vrijeme intoniranja himne.

"Čovjek je mislio da imamo neku malu zastavicu, a kada je shvatio da je dugačka 200 metara primio se za glavu. Međutim, uspjeli smo i danas bi se trebala pojaviti na tribini stadiona Al Janoub," dodao je Dobrinić.

LIJEPO JUTRO

Hrvatski reprezentativci u jutarnjim su se satima kratko družili i sa svojim roditeljima. Tako su u hotel stigli očevi Dejana Lovrena i Andreja Kramarića, dva važna aduta "vatrenih". 

Komentari 35