Obavijesti

Sport

Komentari 58

Šest komada u Rijeci! Heber dao tri i prvi je strijelac lige!

Šest komada u Rijeci! Heber dao tri i prvi je strijelac lige!
1

Rijeka i Cibalia odigrale su atraktivnu utakmicu. Riječane je predvodio Heber, koji je utrpao tri komada i zasjeo na prvo mjesto najboljih strijelaca HNL-a, a onda dobio "standing ovation" Rujevice

VIDEO

Sjajnu utakmicu na Rujevici odigrale su Rijeka i Cibalia. Domaćin je slavio s uvjerljivih 5-1 zabivši pet golova iz šest udaraca okvir, a predvodio ga je sjajni Brazilac Heber, koji je s tri gola skočio na prvo mjesto najboljih strijelaca HNL-a. Sada je na 15 golova, tri više od Soudanija.

Rijeka je danas opet pokazala da se i s konstantnim prodavanjem igrača može složiti respektabilna i konkuretna momčad, pa čak i za napad na naslov prvaka imajući u vidu u kakvoj formi je lider prvenstva Dinamo u posljednje vrijeme.

Dinamo je sinoć pobijedio Rudeš 2-0. Nikola Jurčević je na klupi modre momčadi startao pobjedom i samo je to bilo bitno. Bez obzira što su BBB imali demonstraciju po Maksimirskoj i što igra Dinama nije bila preuvjerljiva, samo su tri boda bitna u trenutnoj situaciji.

A ona govori da Dinamo trebao bodove kao riba vodu jer Rijeka igra sjajno i uz malo sreće komotno se može vratiti u borbu za obranu naslova. Danas je briljirao sjajni Brazilac Heber, koji je Vinkovčanima utrpao tri komada prije nego ga je Matjaž Kek zamijenio kako bi mu Rujevica mogla zapljeskati.

To se i dogodilo. Heber je ovim hat-trickom skočio na mjesto prvog strijelca HNL-a s 15 golova (Soudani je na 12).

Rijeka je bila dominantna cijelu utakmicu i osim Brazilca u strijelce su se upisali Čolak iz penala u 39. te danas odlični Puljić u 79. minuti. Čolak je samo dvije minute nakon zabijenog gola sam signalizirao klupi Rijeke da želi zamjenu pa je za pretpostaviti da se radi o nekoj manjoj ozljedi.

Danas je sjajan na golu Cibalije bio Ivan Brkić iako rezultat to ne sugerira. No, golman Vinkovčana sjajno je branio, imao je tri prekrasne parade i nekoliko sjajnih refleksnih obrana. Da nije bio na nivou, Riječani bi zabili koji više.

Počasni gol za goste postigao je Galić u 84. minuti.

Momčad Matjaža Keka tako je došla na devet bodova od vodećeg Dinama i u posljednjih 10 kola nadat će se čudu kako bi obranila naslov hrvatskog prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe