Obavijesti

Sport

Komentari 183

Riječki huligani napali hotel s hajdukovcima, policije nigdje?! Policija: Nije bilo napada...

Riječki huligani napali hotel s hajdukovcima, policije nigdje?! Policija: Nije bilo napada...

Neslužbeno saznajemo kako su nekoliko igrača Hajduka, čuvši buku ispred hotela, izašli na prozore i počeli vikati, nakon čega su se spustili pred hotel, no huligani su, valjda u strahu, već pobjegli...

VIDEO

Nakon sjajnog prijema u Đakovu, gdje su se pripremali za dvoboj s Osijekom, hajdukovcima boravak na Kvarneru baš neće ostati u dobrom sjećanju.

Pokretanje videa...

Tramezzani vodi Hajduk 03:14

Nogometaši Hajduka u Opatiji se pripremaju za dvoboj s Rijekom koji se igra u srijedu, a osim pomoćnog trenera Rijeke koji je špijunirao trening u utorak, hotel u kojem odsjedaju hajdukovci je u ponedjeljak navečer bio meta huligana.

Riječki špijun gledao je Hajduk: Tramezzani ga otjerao, ali se ipak snašao i uzeo - dalekozor
Riječki špijun gledao je Hajduk: Tramezzani ga otjerao, ali se ipak snašao i uzeo - dalekozor

U kasnim satima u ponedjeljak grupa riječkih huligana, njih 15-ak, je s obilježjima Armade došla ispred hotela Četiri opatijska cvijeta, otrgnula tablicu s jednog Hajdukovog kombija te navodno bocama gađala hotel i Hajdukov autobus.

Split: Hrvatski Telekom Prva liga, 14. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka

Klupskim dužnosnicima nije jasno zašto policija nije čuvala područje oko hotela. S druge strane, čuvali su Splićane tijekom treninga u utorak u Viškovu, bili su i u Đakovu te na Hajdukovim pripremama na Braču, gdje je vladala prijateljska atmosfera i gdje su se igrači slikali s navijačima.

Rijeka i Slaven Belupo sastali se u 7. kolu HT Prve lige

Netrpeljivost Rijeke i Hajduka te navijačkih skupina navedenih klubova je svima poznata, postojala je bojazan od incidenta, a klubu nije jasno zašto to policija nije pokušala spriječiti.

Policijsku uprava primorsko-goranske županije objavila je priopćenje, no u njemu nema nikakvih detalja o napadima na hotel te vozila koja su se nalazila u blizini.

- Policija je noćas, pola sata nakon pola noći, zaprimila dojavu kako ispred Hotela "4 cvijeta" u Opatiji desetak osoba vikom remeti mir gostima i ostalim građanima Opatije.  Policijski službenici su vrlo brzo došli na mjesto događaja, međutim, nisu zatekli počinitelje. Pretragom su pronašli neoštećene i odbačene auto pločice kombi vozila, splitskih registracijskih oznaka, za koje je utvrđeno da su ih spomenuti otuđili. U tijeku je utvrđivanje identitet osoba koje su sudjelovale u navedenom, kao i svih ostalih okolnosti ovog događaja. 

Neslužbeno saznajemo kako su nekoliko igrača Hajduka, čuvši buku ispred hotela, izašli na prozore i počeli vikati, nakon čega su se spustili pred hotel, no huligani su, valjda u strahu od policije koja je pozvana i igrača, već pobjegli...

Dusko Marusic/PIXSELL

Na stranu eventualna nastala šteta, činjenica je da policije nije bilo tamo gdje su trebali biti. Tim prije ako znamo da ovo nije prvi ovakav incident koji se dogodio u Opatiji, gdje Hajduk redovito odsjeda uoči gostovanja u Rijeci. Naime, u jesen 2009. godine grupica huligana presrela je ispred hotela nekolicinu igrača Hajduka, a najgore je prošao Ahmad Sharbini koji je dobio šakom u leđa, nakon čega su se na brzinu razbježali. Ni tada policije nije bilo u blizini, kao ni četiri godine kasnije, u jesen 2013., kada je napadnuta Hajdukova delegacija na službenom parkingu nakon utakmice.

Kamenicama i bocama gađan je automobil u kojem su se nalazili čelnici kluba Ljubo Pavasović Visković, Nikola Koceić Bilan, Dražen Lalić i Jens Andersson, a po dolasku u hotel Bristol, u kojem se slavilo vjenčanje, nekolicina gostiju napala je igrače Hajduka. Najgore su prošli Zoran Nižić koji je bocom pogođen u ruku, dok je Mariju Maloči raskrvavljeno čelo. Teži incident spriječila je policija koje je tom prilikom dopratila igrače do hotela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...