Obavijesti

Sport

Komentari 2

Tko su ti klinci koji su slomili Osijek: Zabio i tatinom klubu

Tko su ti klinci koji su slomili Osijek: Zabio i tatinom klubu
3

Bišćan je i u Školi nogometa našao klince koji ne staju dok ih grčevi ne bace na tlo. Osijek se 'sjetio igrati' u nastavku, ali za utakmicu u kojoj su mogli preskočiti desetkovanu Rijeku Slavonici su definitivno bili 'premlaki'

VIDEO

Rijeka je Osijeka pobijedila i utrpala mu tri komada sa sa dva tinejdžera u startnoj postavi (lijevi branič Hrvoje Smolčić i korektor veze Ivan Lepinjica), trećim koji je ušao 15 minuta prije kraja (Denis Bušnja), napadačem Gorgonom u veznom redu (zbog mali milijun ozlijeđenih i kartoniranih) te i dalje bez podrške sa sjevera Rujevice.

Osijek je na Kvarner došao po tri boda koja su ga mogla vratiti iznad Rijeke, a izgubio je 1:3, odigrao 'beskrvnih' prvih 45 i poprilično bezidejnih drugih 45 minuta. Zekić nije imao ni fajtere, ni barem jednog lidera koji će povući momčad, a Bišćan je i u Školi nogometa našao klince koji ne staju dok ih grčevi ne bace na tlo.

Stvarno su zajedno Rijeka

Ivanu Lepinjici je 19 godina, odigrao je rutinerski na najdelikatnijoj poziciji u 4-1-4-1 sustavu, a stigao i zabiti klubu za koji je nekad zabijao njegov otac. Hrvoju Smolčiću. čiji je brat blizanac Ivan svoju šansu čekao na klupi, 19 je godina. U 72' mu se ukazivala pomoć zbog grčeva u nogama. Izašao je u 90' uz ovacije 4.500 navijača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedina svijetla osječka točka je povratak strijelca Muzafera Ejupija službenim utakmicama nakon 11 mjeseci te golovima nakon godinu i 7 mjeseci.

Rijeka nije igrala neodoljiv nogomet niti je to itko očekivao, ali Igor Bišćan je šef momčadi sastavljene od sportaša kojima 'Zajedno smo Rijeka' nije tek marketinška dosjetka.

Pokretanje videa...

00:36

Igrač utakmice: Tibor iz Dubca

Tsunami ozljeda i kartona se morao dogoditi  da se Prva HNL upozna sa imenima Denisa Bušnje, Ivana Lepinjice, Hrvoja Smolčića... Školi nogometa koju vodi Edo Flego, a u kojoj rade Ranko Buketa, Fausto Budicin, Kristijan Čaval, Vjeko Miletić, Boris Milanović, Danko Matrljan, Marijan Jantoljak, Velimir Radman, Đoni Tafra... Očigledno se treba vjerovati daleko više no što je to dosad bio slučaj.

Ziheraško-obrambeni stav iz drugog poluvremena mogao je skupo stajati Riječane no pristupom su zaslužili sreću da nalete na bezrazložno premlaki Osijek.

Uz sav respekt riječkoj nogometnoj mladosti, igrač utakmice bio je Rijekin zagrebački dečko - Tibor Halilović. Uz gol koji je otvorio utakmicu, veznjak iz Dubca donio je i ideju, i trku i žestinu u duele. Prvo ime tekme koja je Rijeku odnijela na pet bodova prednosti nad Osijekom, šest nad Lokomotivom, sedam nad Hajdukom...

Pauza i jednima i drugima dolazi jako dobro. Rijeci da se zaliječi od mehaničkih ozljeda i 'žutice', Osijeku da vrati samopouzdanje i žestinu kojom je jedno vrijeme zasluženo držao drugo mjesto.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu