Obavijesti

Sport

Komentari 341

Ogroman kiks Rijeke: Davljenik lige srušio kandidata za naslov! Riječani propustili preuzeti vrh

Ogroman kiks Rijeke: Davljenik lige srušio kandidata za naslov! Riječani propustili preuzeti vrh
2

Dragovoljac je iznenadio Rijeku već u 23. minuti susreta nakon što je Perić zabio prvi gol u HNL-u, a vodstvo je povećao u 50. minuti. Asistenti, Karrica i Jurišić, igrači su Rijeke na posudbi kod Dragovoljca

Nogometaši Hrvatskog dragovoljca u 27. su kolu Prve HNL priredili veliko iznenađenje svladavši u Kranjčevićevoj ulici Rijeku sa 2-1 (1-0). 

Pokretanje videa...

Andres Solano, Rijeka VIDEO

Junak pobjede posljednjeg sastava lige bio je Karlo Perić, koji je postigao svoja prva dva prvoligaška pogotka u 24. i 50. minuti, dok je Prince Ampem u 74. minuti uspio tek ublažiti neočekivani poraz Rijeke.

Oba pogotka Perić je postigao nakon asistencija Karrice. U 24. minuti lijevo krilo Hrvatskog dragovoljca je uputilo prizeman centaršut kojega je upravo oko bijele točke dočekao Perić i preciznim prizemnim udarcem zatresao mrežu.

Zagreb: Hrvatski dragovoljac i Rijeka sastali se u 27. kolu HT Prve HNL

Početkom nastavka Karrica se ubacio u kazneni prostor Rijeke, sjurio se do gol-aut linije i zatim povratnom loptom pronašao Perića u srcu kaznenog prostora, a ovaj je ponovno odlično reagirao i udarcem iz prve još jednom svladao Labrovića.

Imao je Hrvatski dragovoljac prilike i za povećanje vodstva, a nakon što ih nije iskoristio, Rijeka je uspjela unijeti neizvjesnost u završnicu preko svog pričuvnog igrača Ampema koji je u 74. minuti lijepo prihvatio loptu na 15-ak metara od gola, istovremeno si ju pridigavši na udarac kojim je "probio" Marića na domaćim vratima.

Zagreb: Hrvatski dragovoljac i Rijeka sastali se u 27. kolu HT Prve HNL

Duboko u sudačkoj nadoknadi Rijeka je umalo stigla do poravnanja, domaća obrana nije se najbolje snašla te je jedan igrač Hrvatskog dragovoljca nespretno zahvatio loptu koja se od vratnice odbila do Drmića, ali i najbolji strijelac Rijeke je s dva metra promašio vrata.

Rijeka je ovim porazom propustila priliku barem na dva sata zasjesti na čelo ljestvice, ostala je treća sa 52 boda, dva manje od vodećeg Dinama, a jednim manje od drugog Osijeka koji od 17.05 sati igra protiv Gorice. Hrvatski dragovoljac je, pak, i dalje uvjerljivo posljednji sa 13 bodova, 11 manje od devete Istre 1961.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
27. kolo HT Prve lige 15.00 , Kranjčevićeva, Zagreb
Hrvatski dragovoljac
Perić 24' 50'
2 : 1
Rijeka
Ampem 74'
Sortiranje događaja
90'+8

Dragovoljac je slavio na domaćem terenu protiv Rijeke koja se nadala pobjedi i tri boda koja bi je dovela na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. Domaćin je šokirao momčad Gorana Tomića te su došli do svoje treće pobjede. Rijeka je ostala na 53 boda.

90+6'

Nevjerojatno kako ovo nije završilo u mreži. Velika gužva pred golom Hrvatskog dragovoljca u sudačkoj nadoknadi. Ubacio je Ampem na drugu vratnicu, a Drmić je glavom opalio, ali Marić je pravovremenom reakcijom izbio loptu van. Na trenutak je izgledalo kao da je lopta ušla. 

90'

Četvrti sudac je pokazao još osam minuta sudačke nadoknade. 

89'

Šansa za Rijeku. Drmić se dobro namjestio i opalio, ali njegov udarac blokirao je Majstorović. 

88'

Izmjena u redovima Dragovoljca. Kukoč ulazi umjesto Frigana. 

Komentari 341