Obavijesti

Sport

Komentari 69

Drmić s dva gola preokrenuo Slaven i pokvario Zekiću debi!

Drmić s dva gola preokrenuo Slaven i pokvario Zekiću debi!
2

Gosti su poveli u 64. minuti golom Hadžića, kojemu je to bio prvijenac u HNL-u, no maestralni Drmić je u 78. i 85. minuti doveo Riječane do pete ovosezonske ligaške pobjede...

U susretu 8. kola Prve HNL Rijeka je u subotu na domaćem terenu nakon preokreta svladala Slaven Belupo sa 2-1. Oba gola za Rijeku postigao je Josip Drmić (78, 85), a strijelac za goste bio je Nedim Hadžić (64).

Pokretanje videa...

Novi gostujući dres Rijeke 01:01

 Prvu priliku imao je  Slaven u 10. minuti, kada se Brković našao u dobroj poziciji u kaznenom prostoru, ali njegov udarac prošao je uz vratnicu.  
 Na novu prigodu čekalo se 20 minuta. Napadač Rijeke Prince Ampem je ubacio s lijeve strane, a Čerin  sa 12 metara puca pored gola. 

Rijeka: U 8. kolu 1. HNL sastali se Rijeka i Slaven

 U 37. minuti gosti su zaprijetili preko Grgića, ali njegov pokušaj iskosa bio je neprecizan. 

 Najveću priliku Rijeka je imala 40. minuti kada se Tomečak probio po desnoj strani i prizemnim ubačajem u kaznenom prostoru pronašao Abassa, ali on je neprecizan.

 U sudačkoj nadoknadi (45+1) umalo pogodak za Slaven. Jednu visoku loptu u domaći 16-erac dočekao je Hadžić, ali odlično je reagirao vratar Prskalo.

Slavenu pojačanje iz Šerifa
Slavenu pojačanje iz Šerifa

 Drugo poluvrijeme, u 46. minuti, započelo je prilikom za Rijeku, ali ubačaj s desnog boka u peterac Abass je loše zahvatio glavom. 

 Gosti dolaze u vodstvo u 64. minut nakon lijepe akcija u kojoj su izigrali obranu Rijeke, a Nedim Hadžić je izbio sam pred golmana i zatresao mrežu. 

No, onda je uslijedio preokret u režiji Josipa Drmića. U 78. minuti nakon kornera Velkovski je prebacio na drugu vratnicu, a Drmić je neumoljiv.  I Drugi Rijekin gol pao je nakon prekida, a bilo je to u 85 minuti. Nakon slobodnog udarca Krešić je prebacio loptu glavom, a Drmić ponovno zabija za pobjedu 2-1.

Rijeka: U 8. kolu 1. HNL sastali se Rijeka i Slaven

Dinamo je na vrhu sa 16 bodova, kao i druga je Rijeka, ali s utakmicom manje, Hajduk, Osijek i Gorica imaju po 13 bodova, a Slaven Belupo je predzadnji sa 5 bodova.  

Zvonarek u Bayernu: Slavenu u blagajnu i do pet milijuna eura!
Zvonarek u Bayernu: Slavenu u blagajnu i do pet milijuna eura!
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Prva HNL, 8. kolo 19.05 , Rujevica; sudac: Duje Strukan (Split)
Rijeka
Drmić 78' 85'
2 : 1
Slaven
Hadžić 64'
Sortiranje događaja

KRAJJJJ. Rijeka je zahvaljujući odličnih posljednjih 20 minuta okrenula rezultat u svoju korist u došla do svoje pete ovosezonske ligaške pobjede.

85'

Kakaaaav majstor, kakav golgeter. Josip Drmić zabio je drugi gol i doveo svoju momčad u prednost. Ponovno je bio na drugoj stativi nakon prekida i glavom pogodio za veliko slavlje.

83'

Uhhh, ovo je bilo blizu, Riječani su stisli i traže pobjedu! Znaju da ako žele biti u vrhu, ovakve utakmice moraju dobivati.

78'

Tek je 14 minuta Slaven izdržao u vodstvu! Rijeka se vratila preko Drmića koji je zabio nakon prekida uz pomoć loše reakcije gostujuće obrane.

75'

Uhhhh, šteta za Riječane da ovaj odličan ubačaj Abassa nije pretvoren u gol! Drmić joj se nije nadao pa je promašio gol s metra udaljenosti!

Komentari 69