Obavijesti

Sport

Komentari 225

Utakmica sezone: Rijeka gubila dva puta pa slavila preokretom i preuzela prvo mjesto u HNL-u!

Utakmica sezone: Rijeka gubila dva puta pa slavila preokretom i preuzela prvo mjesto u HNL-u!

Dvije prečke, stativa, dva penala, tri provjere VAR-a, crveni karton, sedam golova... Derbi u Gorici priuštio je sve što jedan može pružiti. Rijeka je slavila preokretom pa preskočila Osijek na vrhu u nevjerojatnom derbiju

Nogometaši Rijeke ostvarili su pobjedu u 10. kolu Prve HNL. Na gostovanju kod Gorice slavili su s 4-3 u posve ludoj utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Novi gostujući dres Rijeke 01:01

Nevjerojatno je kako su igrači Gorice na poluvremenu imali samo jedan gol prednosti (2-1), a mogli su biti i bez njega da Marjanović nije postigao pogodak u sudačkoj nadoknadi.

Gorica i Rijeka sastali se u 10. kolu HT Prve lige

Naime, osim prvog pogotka kojeg je postigao Kristijan Lovrić u 12. minuti iz jedanaesterca, Gorica je dominirala, stvarala brojne šanse i čak tri puta pogađala okvir gola. Matar Dieye Lovrić su zatresli prečku, Mitrović je iz blizine pogodio stativu, a za sve silne promašaje na kraju je stigla kazna kada je u 43. minuti Abass glavom pogodio za tadašnjih 1-1.

Gorica i Rijeka sastali se u 10. kolu HT Prve lige

Gorica je posve zasluženo na odmor ipak otišla uz prednost nakon što je Marjanović zabio debelo u nadoknadi za 2-1.

No, sve se za Velikogoričane počelo urušavati odmah od početka drugog poluvremena. U prvoj akciji Rijeka je izjednačila na 2-2. Nakon asistencije Abassa lijepo je naciljao Selahi.

Potom je domaći igrač Delfi u 51. minuti zaradio crveni karton zbog rušenja posljednjeg igrača, a već u 58. minuti Rijeka je povela 3-2 nakon što je Murić realizirao jedanaesterac. Prethodno je lopta u ruku, u domaćem šesnaestercu, pogodila Doku.

Gorica i Rijeka sastali se u 10. kolu HT Prve lige

Nakon vodstva te uz igrača više Rijeka je spustila ritam igre te je čuvala rutinski vodstvo. No, u samoj završnici ponovno je eksplodiralo na travnjaku u Velikoj Gorici. Sjajan je pogodak u 90. minuti zabio Fruk za 3-3, no već u idućem napadu sve se opet okrenulo na stranu Rijeke, a gol u ludoj utakmici i za tri boda gostiju zabio je Pavičić.

Gorici je ovo bila treća ligaška utakmica u nizu bez pobjede, dok je Rijeka skočila na prvo mjesto ljestvice. Ima isti broj bodova kao Osijek, ali bolju razliku pogodaka i utakmicu manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
10. KOLO PRVE HNL 17 sati , Gradski stadion Velika Gorica
Gorica
Lovrić 12' (p), Marjanović 45+3', Fruk 90'
3 : 4
Rijeka
Abass 43', Selahi 46', Murić 58' (p), Pavičić 90+2'
Sortiranje događaja

I KRAAAAAJ! Posljednji zvižduk suca Zebeca označio je kraj nevjerojatne utakmice u Gorici, najbolje ove sezone i, zasigurno, jedne od najuzbudljivijih u povijesti HNL-a!

Sukus svega je da je Rijeka stigla do nove, teško izborene pobjede pa preskočila Osijek na vrhu prvenstvene ljestvice!

NEMA PENALA

Aut za goricu, igra se nastavlja dalje i nema penala za Goricu!

PROVJERA VARA

Zebec provjerava snimku, moguće je da će Gorica dobiti priliku iz penala izjednačiti rezultat na 4-4!

90+2'

GOOOOOOOOOOOOOL! Nevjerojatno što se događa...

Samo minutu i pol nakon što je Gorica stigla do izjednačenja s igračem manje, Rijeka je vratila prednost. Munjevitu akciju završio je Abass, Banić mu je obranio, a na odbijenu loptu natrčao je Pavičić.

Rijeka vodi 4-3!

90'

GOOOOOOOOOL! Gorica je izjednačila! Fantastičan gol Fruka! Majstorski je pogodio drugi kut s kojih 20 metara, Zlomislić je bio nemoćan.

Komentari 225