Obavijesti

Sport

Komentari 6

Rijeka počela ljetne pripreme, Lončar potpisao na 5 godina

Rijeka počela ljetne pripreme, Lončar potpisao na 5 godina
3

Punjenje budžeta kroz prodaju igrača tek će doći na red. S nogometnog Kvarnera, zasad, pristižu samo vijesti o ostancima i dolascima. Nakon Makedonca i Austrijanca stigao je BiH-veznjak.

VIDEO

Simon Sluga i Valerij Božinov ostat će pod Kekovim ravnanjem, stoper skopskog Vardara Marko Velkovski i branič bečkog Rapida Mario Pavelic dolazak u Rijeku dogovorili su dok je prošla sezona bila još debelo u tijeku i njih se već računalo kao Bijele, a jučer se na Rujevici pojavilo još jedno novo, premda već tjednima često spominjano lice.

Stjepan Lončar više nije veznjak Širokog Brijega nego veznjak reprezentacije Bosne i Hercegovine i - Rijeke. Branko Karačić koji mu je dao šansu u prvoj momčadi BiH Premijer-ligaša veli kako bi 22-godišnji Lončar mogao uskočiti u kopačke kapetana i reprezentativca Filipa Bradarića koji je sa Vatrenima u Rusiji, a kojeg Rijeka ovog ljeta ne može zadržati na Rujevici.

Lončar je u 17 i 30 s Bijelima potpisao ugovor na pet godina (3+2), prošao je sve bosansko-hercegovačke selekcije, a početkom ove godine debitirao je i u A-reprezentaciji jer u njemu, očigledno, nešto dobroga vidi i veliki Robert Prosinečki.

Pauze između dvaju sezona sve su kraće, Rijeka je večeras počela s pripremama za 2018/19-u. Kekova momčad na Rujevici će trenirati do 19. lipnja kada ide u svoju stalnu ljetnu bazu, Fužine. Nakon tjedan dana Gorskog kotara vraća se na svoj stadion da bi 2. srpnja otišla na 12-dnevni boravak na još jednu tradicionalnu destinaciju - Kranjsku Goru. U Sloveniji će se odigrati i tri najjače pripremne utakmice, sa slovačkom Žilinom, moskovskim Spartakom (u austrijskom Villachu) te engleskim Luton Townom. Tijekom lipnja tj. boravka na Kvarneru i u Fužinama planirani su trening susreti sa Balzanom i Vukovarom na Rujevici i Kraljevicom u Kraljevici.

Bijele u kolovozu čekaju kvalifikacije za Europsku ligu. Sa osvojenim drugim mjesto u Prvoj HNL Rijeka si je izborila početak Euro-puta u 3. pretkolu te sa mogućim suparnicima kao što su Rio Ave, Luzern, Vitesse, Vardar, Lech, Dinamo Minsk, Brondby...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"