Obavijesti

Sport

Komentari 24

Rođaci i cimeri prijete Dinamu i Hajduku u osmini finala Kupa

Rođaci i cimeri prijete Dinamu i Hajduku u osmini finala Kupa
1

Dinamo u 14 h gostuje kod Opatije. Bernard Šuker predvodi momčad četvrtoligaša, koja je eliminirala Zagreb. Ludnica je i u Novigradu, 3000 gledatelja čeka Hajduk...

VIDEO

Bernard Šuker (27) danas će morati ranije otići s posla. Netko će ga morati zamijeniti na mjestu dostavljača u opatijskom restoranu jer Bernard u 14 sati, kao i ostatak nogometaša Opatije, igra utakmicu života.

- Evo, baš sam obavio dostavu. Dostavljam doručke - javio se jučer Bernard Šuker, rođak predsjednika HNS-a, Davora.

- Moj i Davorov otac su braća. Tata se puno češće čuje s Davorom, ali on zna da igram u Opatiji - rekao je Bernard i dodao:

- Ovamo sam stigao prije nekoliko mjeseci. Uz igranje i posao u restoranu treniram djecu. Radim tri posla da bih prehranio obitelj - kaže Bernard, koji si je uoči gostovanja Dinama postavio cilj:

- Naravno, zabiti gol Dinamu. Ja sam krilni napadač. Ljevak sam, baš kao rođak Davor.

Juventus iz Opatije

Četvrtoligaš, kojemu zbog boje u grbu i boje dresa “tepaju” da je Juventus iz Opatije, u 1/16 finala Kupa izbacio je Zagreb. Dinamo je u ovom gradu gostovao prije tri godine, kad su obilježavali stotu godišnjicu kluba, pobijedio je 3-1.

- Tad je bila fešta, a bit će sigurno velika fešta i danas. Tribine će biti pune. Nažalost, ne može kod nas stati više od 700 gledatelja - kaže nam izvršni direktor Zdravko Šimić.

Dio Zagreba je u nedjelju zbog suprotstavljenih frakcija Bad Blue Boysa bio pod policijskom opsadom, ali se u bajnom biseru našeg mora ne pribojavaju nereda.

- Dogovorili smo se s policijom da na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača. Oni će biti spriječeni u dolasku. Ako ih i bude, bit će ih vrlo malo, tako da neće biti nikakvih problema - uvjeren je Zdravko Šimić.

Dinamo će u Opatiji zaigrati u kombiniranom sastavu.

Hajduk na Novigrad

Damir Milinović s trećeligašem Novigradom dočekuje Hajduk. Prije tri tjedna Novigrad je na igralištu Laco dobio Dinamo II 4-0.

- Za nas nema predaje, idemo po čudo - rekao je Damir Milinović, trener Novigrada, i otkrio:

- Imam mnogo prijatelja u Hajduku. S Tudorom sam bio cimer u reprezentaciji 1997. Zajedno smo išli i na akademiju HNS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve