Obavijesti

Sport

Komentari 0

Iz mrtvog kuta: Tek centimetri su ga dijelili od gola karijere

Iz mrtvog kuta: Tek centimetri su ga dijelili od gola karijere
1

ZAMALO I ZABIO Rog je imao najbolju priliku za Dinamo, pogodio je stativu, ali je ostavio dobar dojam u Londonu. Žao mi je što nisam zabio u velikoj utakmici, kaže

VIDEO

Marko Rog (20) je protiv Arsenala u Londonu bio ponajbolji igrač Dinama. Trčao je kao na traci, trudio se, stalno nešto pokušavao, a odmah nakon trećega gola “topnika” pogodio je stativu.

- Žao mi je svake šanse koju ne zabijem, a kamoli ne one u velikim utakmicama kao što je bila ova protiv Arsenala. Nije to bila tako super šansa jer sam bio u mrtvom kutu i stvarno nije bilo lako zabiti - rekao nam je Marko Rog i dodao:

- Mislim da je poraz od 3-0 malo prevelik. Zbog šansi koje smo imali ipak smo zaslužili počasni gol.

Arsenal je na Emiratesu bio goropadan od prve minute.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Stvarno su vrh europskog nogometa. Sve rade u trku, strašno su uigrani i brzi. Kad krenu u kontru, zaista su impresivni - kaže veznjak Dinama.

Ma, oni su fenomenalni

Dojmio ga se i stadion.

“Nije to bila tako super šansa jer sam bio u mrtvom kutu i stvarno nije bilo tako lako zabiti” - Marko Rog pogodio je stativu kod 3-0 za Arsenal

- Ako kažem da je ljepši nego što Arsenal igra, sve sam rekao - nasmijao se Marko, kojeg su oduševili Alexis Sánchez i Mesut Özil.

- To su fantastični igrači, ponajbolji na svijetu. Pa jedan je došao iz Barcelone a drugi iz Reala. Tu se nema što dodati - rekao je Marko Rog.

I utakmica u Londonu je pokazala kako je čudesan i velik bio pothvat u prvome kolu u Maksimiru. Senzacija je pobijediti ovako moćan i jak Arsenal. Dinamo je ove sezone u Ligi prvaka ostavio dobar dojam.

Da je bilo još malo sreće

- Još je ostala utakmica protiv Bayerna, ali već sad možemo reći da smo bili dobri. Doma smo dobili Arsenal, a protiv Olympiakosa je u obje utakmice nedostajalo sreće. Ovo je odlično iskustvo za sve nas, napredovali smo i pojedinačno i kao momčad. Igranje u Ligi prvaka puno znači i za imidž kluba, to je vrh - kaže Rog, koji se kratko osvrnuo i na nastavak prvenstva, borbu za naslov.

- Siguran sam da smo najbolji i da ćemo na kraju biti prvaci. Neće biti lagano jer je liga sve bolja i bolja. Ipak, uvjeren sam da će i 11. naslov prvaka zaredom doći u Maksimir.

  • Prvi put među elitom: Marko Rog prvi put u karijeri igra u Ligi prvaka. U HNL-u još nije zabio gol, ali je zabio protiv Fole Esch i Moldea.
  • Moćni Čileanac: Alexis Sánchez s dva je gola unišito Dinamo. Čileanac je opet pokazao zašto je ponajbolji napadač na svijetu.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića