Obavijesti

Sport

Komentari 24

Ronaldo i Ramos ne pričaju već dvije godine zbog - Modrića?!

Ronaldo i Ramos ne pričaju već dvije godine zbog - Modrića?!

Španjolska i Portugal su u srijedu remizirali u prijateljskoj utakmici, a to je bio prvi susret između Cristiana Ronalda i Sergija Ramosa nakon dvije godine. Točno toliko ovaj dvojac nije međusobno komunicirao...

VIDEO

Jedan je u Real Madrid došao 2005. godine, a drugi 2009. Zajedno su osvojili četiri Lige prvaka, dvije La Lige i dva Kupa te postali legende kluba. A danas? Pa već dvije godine uopće ni ne pričaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldova priča iz djetinjstva

Pokretanje videa...

01:39

Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo obilježili su jednu Realovu eru, igrali su zajedno od 2009. do 2018. godine, bili si međusobna podrška, prijatelji, ali njihov odnos naglo se pogoršao baš te 2018. godine. No ne zbog Ronaldovog odlaska u Juventus već zbog - Luke Modrića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
ESP, UEFA CL, Real Madrid vs FC Bayern Muenchen

Kao što je svima poznato, hrvatski kapetan je te godine bio na samom vrhuncu. Bio je jedan od najboljih igrača na svijetu, osvojio je Ligu prvaka s Realom i došao do srebra na Svjetskom prvenstvu s Hrvatskom. Bila je to kruna njegove karijere, a to su prepoznali i stručnjaci koji su mu dodijelili Zlatnu loptu. No to nije baš najbolje sjelo Portugalcu koji je bio uvjeren da će ju on osvojiti, a ne Luka.

- Naravno da sam razočaran što nisam pobijedio, ali život ide dalje i nastavit ću naporno raditi. Na terenu sam napravio sve da bih osvojio Zlatnu loptu, brojke ne lažu, ali nisam manje sretan jer nisam pobijedio. Imam divne prijatelje i obitelj i igram u jednom od najboljih klubova. Čestitke Modriću koji je zaslužio nagradu, ali sljedeće godine napravit ću sve da pobijedim. Zar mislite da ću ići kući plakati? - rekao je tada razočarani Ronaldo.

Tirage au sort de la Champions League 2017-2018

Mnoge je razočarao njegov pristup, a uz to uopće nije ni došao na dodjelu čime je pokazao nedostatak poštovanja prema Modriću. I zbog toga su mu brojni bivši suigrači iz Reala okrenuli leđa. Jedan od njih je Ramos, veliki Lukin prijatelj, koji je to zamjerio Ronaldu, a ovaj dvojac nije komunicirao upravo od proglašenja. Također, istu stvar su napravili i neki drugi igrači, a jedino je Marcelo ostao s njim u kontaktu, piše španjolska Marca.

REAL MADRID v REAL SOCIEDAD. La Liga 2016-2017.

Španjolska i Portugal jučer su odigrali prijateljsku prijateljsku utakmicu bez golova, a to je bio i prvi susret ovog dvojca nakon dvije godine. Zanimljivo, na travnjaku se nisu susreli jer je Ramos igrao od 81. minute, a Ronaldo do 72. No tko zna, možda je nakon utakmice ipak pala pomirba?

A to se i dogodilo. Ramos se srdačno pozdravio s Ronaldom i Pepeom u svlačionici, a od Cristiana je dobio potpisani dres.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka