Obavijesti

Sport

Komentari 22

Ronaldo kao Samson: Pustio je kosu pa počeo zabijati golove

Ronaldo kao Samson: Pustio je kosu pa počeo zabijati golove
4

Italija je četverostruki svjetski prvak, a vjerojatno najbolji kojeg je ikad imala, Roberto Baggio, nikad nije osvojio SP. U Juventusu je postao 'Codino d'Oro'. Cristiano je novi Zlatni repić

VIDEO

Prije pola godine jedna je opatijska terasa bila 'centar nogometnog svijeta'. Vatreni su se pripremali za Euro-kvalifikacijsku utakmicu, a Banca Intesa imala svoj promo-event i humanitarnu akciju.

Pokretanje videa...

00:36

Pa su na istu pozornicu išetali: Luka Modrić i Roberto Baggio. Luku su obožavatelji opsjedali na ulasku u hotel, a Talijan se po svršetku intervjua i fotografiranja uhvatio opatijskog lungo mare. Da bi uživao u šetnji jadranskim biserom uz tisuće drugih.

Divota Opatije, a izgubljen u masi? Ispalo je tako da je, doslovno svakih pet metara, pozirao za selfie i davao autograme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bakice od 80 godina, klinci od 8 i svatko između. Talijanski turisti, domaća ekipa, Nijemci, Kinezi, Austrijanci, Slovenci, Amerikanci... Ako si jedan od najvećih svih vremena ni na Antarktiku se ne možeš sakriti od fanova.

Opatija: Roberto Baggio na predstavljanju nogometnog kampa za djecu

Prije toga je, loveći 5 minuta mira u kutu terase, na pitanje 'Zašto više nema više repića?', uz smijeh odgovorio: 'Ošišan. Da me bar s leđa ne prepoznaju'... Ne pomaže. Ali: nimalo.

U dresu Juventusa postao je poznat kao Codino d'Oro ili - Zlatni repić. Nadimak tada još klincu iz Vicenze čijem se nogometnom artizmu divio cijeli svijet.

Tri desetljeća kasnije jedan repić opet je Juventusov zaštitni znak. Ovaj put - samurajski. Najpopularniji nogometaš, a vjerojatno i općenito najpopularniji sportaš današnjice, Cristiano Ronaldo, prije nešto manje od tri mjeseca na travnjak je istrčao sa samurajskim repićem na tjemenu.

Serie A - Juventus v Parma

Do tad je, ove sezone, za Juventus zabio 6 golova u 15 utakmica. Maurizio Sarri ga je nekoliko puta vadio iz igre, rezultati nisu bili pravi, vukle su se neke lakše ozljede... Cristiano je bio vidljivo frustriran.

Otkad igra sa tom 'palmom na glavi': 10 utakmica i - 13 golova. Nije novi Juventusov 'Codino d'Oro' jer to će zauvijek biti samo jedan čovjek, ali da ga je krenulo otkad 'glumi Samsona'... Jest. Itekako.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'
DOMINIRAO U EGIPTU

Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'

Lovro Majer odigrao je dojmljivu utakmicu protiv Egipta, zabio i asistirao, bio i precizan u raspucavanju protiv Tunisa, a Aljoša Vojnović smatra kako bi bi mu izbornik morao ukazati povjerenje na Euru