Obavijesti

Sport

Komentari 77

Modrić iznudio penal, Ronaldo zabio, suci opet katastrofalni

Modrić iznudio penal, Ronaldo zabio, suci opet katastrofalni
5

REAL SLAVIO 3-2 Ronaldo je namjestio loptu na bijelu točku, nakon što je Modrić iznudio penal. Golman mu je obranio, ali Ronaldo je pogodio iz drugog pokušaja. Real je jedva došao do pobjede

VIDEO

Real Madrid je teškom mukom na Santiago Bernabeuu s 3-2 dobio Malagu u 13. kolu Primere. Utakmica je obilovala mnogim prilikama, a mnogo će se pričati i o sudačkim pogreškama kojih je bilo.

Za kraljeve nije moglo bolje početi, poveli su u 9. minuti. Ronaldo je nakon ubačaja glavom zatresao okvir gola, a odbijena lopta pada točno pred Benzemu koji nema težak zadatak za 1-0. Francuzu je to prvi gol na Bernabeuu nakon travnja i pobjede protiv Alavesa 3-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gosti su uzvratili preko Rolanda u 18. minuti koji koristi lošu reakciju obrane domaćina nakon lošeg dodavanja Kroosa. No, samo tri minute kasnije Casemiro vraća vodstvo Realu.

Sporni trenutak u samoj završnici prvog poluvremena. Baysse zabio u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, no sudac Manzano ga je poništio, ali nije jasno je li bio prekršaj, ili je sudac jednostavno igrače poslao u svlačionicu.

Malaga se nije predavala, a nagrada je stigla u 58. minuti kada Castro zabija za 2-2.

Luka Modrić na teren je ušao u 62. minuti, a u 75. minuti izborio je penal. Loptu je uzeo Ronaldo, no udarac mu brani Jimenez, ali lopte se odbija točno pred Portugalca koji ovog puta ne propušta zabiti za 3-2.

U 88. minuti Ronaldo je zabio još jedan gol, koji je poništen jer je pomoćni sudac signalizirao zaleđe, kojeg nije bilo! 

Kovačić je ostao na klupi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...