Obavijesti

Sport

Komentari 124

Ronaldo najbolji u 21. stoljeću!

Ronaldo najbolji u 21. stoljeću!

Real Madrid ponio je titulu najboljeg kluba u 21. stoljeću dok je Pep Guardiola najbolji trener. Španjolac je pobijedio u konkurenciji Alexa Fergusona, Zinedinea Zidanea i Josea Mourinha

VIDEO

Na 12. po redu gala svečanosti Globe Soccer Awards u Dubaiju odabran je najbolji nogometaš 2020. godine. Čast je pripala Robertu Lewandowskom, koji je prošle sezone bio nezaustavljiv i sasvim je zasluženo ponio titulu najboljeg nogometaša.

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina pozira pored deke od 9500 kn

Pokretanje videa...

Georgina pozirala pored deke vrijedne 9500 kn 01:04

No, kakva bi to svečanost bila da Cristiano Ronaldo ne osvoji neku nagradu. I ne samo da je osvojio, sjajni Portugalac u potpunosti je zasjenio Poljaka nakon što je ponio nagradu najboljeg nogometaša 21. stoljeća i to u konkurenciji RonaldinhaLionela Messija i Mohameda Salaha.

La Liga Santander - Real Valladolid v FC Barcelona

- Hvala vam svima. Svima koji su glasali za mene, hvala mojoj obitelji, majci i sestrama. Velika mi je čast biti nominiran uz ove odlične nogometaše. To me još više motivira i tjera da nastavim marljivo raditi i dalje - rekao je emotivni Ronaldo, koji je na svečanost došao u društvu partnerice Georgine Rodriguez i njihova prvog djeteta.

Globe Soccer Awards

Luksuzna svečanost održala se u Dubaiju u Armani Hotelu u sklopu tornja Burj Khalifa. Bilo je to 12. izdanje prestižne nagrade.

- Velika mi je čast biti ovdje i primiti ovu predivnu nagradu - naglasio je bivši igrač Sportinga, Manchester United, Real Madrida i sadašnji Juventusa.

Real Madrid ponio je titulu najboljeg kluba u 21. stoljeću dok je Pep Guardiola najbolji trener. Španjolac je pobijedio u konkurenciji Alexa Fergusona, Zinedinea Zidanea i Josea Mourinha.

Carabao Cup - Quarter-Final - Arsenal v Manchester City

Za najboljeg nogometnog agenta 21. stoljeća izabran je Jorge Mendes, koji je slavio ispred Mina Raiole i Giovannija Branchinija.

AIC Gran Gala del Calcio - Megawatt Court

Finaliste prestižne nagrade izabrali su navijači diljem svijeta svojim glasovima. Njihovi glasovi su potom pribrojani onima 25-članog žirija koji se sastojao i od bivših nogometnih zvijezda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja