Obavijesti

Sport

Komentari 117

Manchester je plav: Građani srušili United na Old Traffordu

Manchester je plav: Građani srušili United na Old Traffordu
4

Dva gola, dva teška kiksa Unitedove obrane. Manchester City je rutinski srušio ljutitog gradskog rivala i navijačima 'crvenih vragova' pripremio još jedan neugodan šok u posljednje vrijeme

Aktualni engleski nogometni prvak Manchester City u gradskom je derbiju kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United 2-0 (2-0) u susretu 11. kola Premier lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Navijači Uniteda o Ronaldu VIDEO

Utakmica je otišla u smjeru Cityja već na samom početku kada je Bailly u 7. minuti teško pogriješio, u pokušaju izbijanja prilično bezopasnog ubačaja Joao Cancela krivo je zahvatio loptu te prevario vlastitog vratara De Geu za prednost gostiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

City je potom znalački zagospodario terenom, dominirao u posjedu lopte i u potpunosti onemogućio United u bilo kakvim napadačkim akcijama.

Konačnih 2-0 postavio je Bernardo Silva koji je u 45. minuti na drugoj vratnici dočekao još jedan ubačaj Cancela kojega je propustila kompletna obrana Uniteda, a vrlo loše je na uarac Portugalca reagirao i De Gea.

U nastavku susreta City je rutinski čuvao prednost, dok United nije niti jednom zaprijetio gostujućim vratima.

S ova tri boda City je skočio na drugo mjesto ljestvice sa 23 boda, dva manje od vodećeg Chelseaja, a jednim više od trećeg Liverpoola koji imaju po jedan susret manje odigran. United je peti sa 17 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
11. kolo Premiershipa 13.30 , Old Trafford, Manchester
Manchester United
0 : 2
Manchester City
Bailly (ag) 7' Bernardo Silva 45'
Sortiranje događaja

Kraj utakmice na Old Traffordu, kraj muke za navijače Manchester Uniteda. A vrijeme će pokazati hoće li u sljedećem susretu na klupi 'crvenih vragova' sjediti Ole Gunnar Solskjaer. 

86'

Stooneeees. Umalo 3-0. Dobro se sada napromašivao City, ali prema svemu sudeći, kazne biti neće!

81'

Uhhh, promašio je šansu Foden za šah mat. Brzom tranzicijom lopta je po tko zna koji put došla na lijevu stranu gdje je mladi engleski reprezentativac gađao drugi kut, ali je lopta s vanjske strane lizala stativu.

77'

Malo je falilo da sada City odjuri na 3-0. Gundogan je ubacio, preskočila je Jesusa, ali je iza čekao De Bruyne čiji volej odlazi pokraj gola.

67'

Dugo su pleli mrežu oko gole De Gee i na koncu su uspjeli stvoriti građani odličnu priliku, ali Gundogan nije bio precizan.

Komentari 117