Obavijesti

Sport

Komentari 29

Ronaldo: Poznajem svoje tijelo, igrat ću za Juve protiv Ajaxa

Ronaldo: Poznajem svoje tijelo, igrat ću za Juve protiv Ajaxa
6

Cristiano Ronaldo ozlijedio se u kvalifikacijskoj utakmici Portugala i Srbije. Uhvatio se za zadnju ložu u 28. minuti, a navijači su se zabrinuli da će propustiti utakmicu Lige prvaka s Ajaxom koja se igra 10. travnja

VIDEO

Ne brinem se, poznajem savršeno svoje tijelo, rekao je Cristiano Ronaldo nakon što je zbog ozljede morao napustiti utakmicu Portugala i Srbije (1-1).

Ronaldo se ozlijedio u 28. minuti. Bio je u punom sprintu za loptom, u blizini njega nije bilo apsolutno nikog, a onda se uhvatio za zadnju ložu i signalizirao prema klupi da ga zamijene.

- Događa se, takav je nogomet. Tko je na terenu, riskira ozljedu. Ja sam miran jer znam da ću se bez problema vratiti na teren za tjedan, dva - objasnio je Portugalac.

Prema njegovim predviđanjima, vratit će se točno na vrijeme za prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Ajaxa koja se igra 10. travnja u Amsterdamu.

Naravno, postoji realna opcija i da se preračunao, jer još uvijek nije u Juventusu obavio dadatna testiranja koja bi potvrdila njegove riječi. Ako se dogodi da ipak ne bude spreman za Ajax, bilo bi to težak udarac za Juventus, ali i za Ronalda koji posljednji put zbog ozljede mišića nije mogao igrati u sezoni 2015/16.

>>>>>VIDEO RONALDOVE OZLJEDE POGLEDAJTE OVDJE<<<<<

Ronaldo pričao sa sucem o penalu, Santosu se Poljak ispričavao

Nakon utakmice u Lisabonu pričalo se i o nedosuđenom jedanaestercu za Portugalce. 

- Bili smo bolji, trebali smo pobijediti. Srbija nam nije zaprijetila. Tu je i taj detalj oko penala. Situacija je potpuno čista, popričao sam sa sucem o penalu u tunelu, ali odluka je već bila donesena... - rekao je Ronaldo pa prokomentirao svoju odluku da nakon Svjetskog prvenstva ne igra za reprezentaciju.

- Volio bih da sam bio s Portugalom, ali trebalo mi je vremena da se posvetim samome sebi. Napravio sam veliku životnu promjenu, promijenio sam klub, obitelj se povećala... U tom je trenutku neigranje za Portugal bila najbolja odluka. To je sada iza mene, i dušom i tijelom sam u reprezentaciji - kaže Ronaldo.

Euro 2020 Qualifier - Group B - Portugal v Serbia

Kratko je spornu odluku i poništeni penal poljskog suca Simona Marciniaka prokomentirao izbornik Portugala Fernando Santos.

- Sudac mi se ispričao zbog penala, ali sad je gotovo, ja od toga sada nemam ništa - rekao je.

Portugal iz dvije prve kvalifikacijske utakmice ima dva remija i treći je u skupini B iza Ukrajine i Luksemburga. Srbija je igrala samo s Portugalom i četvrta je s osvojenim bodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao