Obavijesti

Sport

Komentari 14

Ronaldov tajni sastanak s trenerom: 'On ne smije više biti kapetan, stavi ga na klupu!'

Ronaldov tajni sastanak s trenerom: 'On ne smije više biti kapetan, stavi ga na klupu!'
4

Dolaskom nizozemskog stručnjaka Erika ten Haga na Old Trafford, Ronaldo je ispao iz početne postave 'crvenih vragova' te je od dosad četiri odigrane utakmice Premier lige startao samo jednom

VIDEO

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo već neko vrijeme nije zadovoljan načinom rada uprave u Manchester Unitedu, a tenzije su porasle otkako su prošlu sezonu završili na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, što znači kako ih ove sezone nećemo vidjeti u Ligi prvaka. 

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo ubrizgava injekcije botoksa u penis, a njegovoj Georgini to ne smeta VIDEO

Prema pisanjima The Athletica, Ronaldo je prošle sezone otišao na tajni sastanak kod bivšeg trenera Rallfa Rangnicka i ukazao mu na neke svoje zahtjeve koji su u konačnici odbijeni. Ronaldo, Pogba i Varane razgovarali su s Ralfom Rangnickom oko problema u momčadi, te je Portugalac tražio da se Harryju Maguireu oduzme kapetanska vrpca i da ga se stavi na klupu. 

- Maguire je dio problema - naglasio je Ronaldo na što je Rangnick njemu i igračima kazao da je neprimjereno da se o kapetanu govori iza leđa. 

Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium

Neki od prisutnih igrača naknadno su se ispričali njemačkom strategu od kojeg je na spomenutom sastanku Ronaldo tražio da ga  u vrhu napada postavi uz urugvajskog napadača Edinsona Cavanija, ali na oba zahtjeva Rangnick se oglušio. 

Dolaskom nizozemskog stručnjaka Erika ten Haga na Old Trafford, Ronaldo je ispao iz početne postave 'crvenih vragova', ali htio to on ili ne, udovolio je njegovom zahtjevu. U pobjedi Uniteda protiv Southamptona (1-0), Ronaldo je opet započeo utakmicu na klupi, baš kao i Harry Maguire, koji više nije kapetan, već je to Bruno Fernandes.

Portugalac je ušao 68. minuti i opet je nezadovoljstvo isijavalo iz njega. Ronaldo je od dosad četiri odigrane utakmice Premier lige startao samo jednom i to u neugodnom porazu od Brentforda (4-0). 

Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium

S obzirom na to da je danas posljednji dan prijelaznog roka, teško da će Ronaldo ove sezone zamijeniti dres s nekim drugim europskim i igrati u najelitnijem europskom natjecanju. 

Ronaldov agent Jorge Mendes razgovarao je s nekoliko vrhunskih europskih klubova, ali čini se da se Portugalčeva želja za odlaskom iz Uniteda neće ostvariti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana