Sport

Komentari 17

Rudeš dao otkaz Careviću nakon velike pobjede. 'Na prvu čudno, ali uveo nas je u mirne vode...'

Rudeš dao otkaz Careviću nakon velike pobjede. 'Na prvu čudno, ali uveo nas je u mirne vode...'

Još jučer Carević je slavio pobjedu u gostima kod Bijelog Brda 3-1, kluba koji se nalazi ispred Rudeša. "Bio je dogovor da nas ostavi u ligi i to je ostvario", poručili su iz kluba

Mario Carević (38) više nije trener zagrebačkog Rudeša. Hrvatski drugoligaš sve je potvrdio u službenom priopćenju i sam upotrijebivši riječ "čudno".

POGLEDAJTE VIDEO:

- Klub je danas sporazumno raskinuo suradnju s trenerom Carevićem. Na prvu zvuči pomalo čudno nakon pozitivnog niza koji je ostvario trener Carević sa svojim stručnim stožerom, međutim, dogovor kluba s trenerom Carevićem je bio da klub uvede u mirne vode drugoligaškog opstanka što je i ostvareno. Ovim putem se treneru Careviću zahvaljujemo na iznimno uspješnoj suradnji i ostvarenju zacrtanog cilja. Želimo mu puno sreće u daljnjim trenerskim angažmanima - stoji u priopćenju.

Još jučer Carević je slavio pobjedu u gostima kod Bijelog Brda 3-1, kluba koji se nalazi ispred Rudešana koje ostavlja, kako su i rekli, u mirnim vodama, na šestom mjestu sa sedam bodova zaostatka za prvim mjestom.

Sada će, pak, u potragu za novim poslom, trećim samostalnim u karijeri jer prije Rudeša, koji je preuzeo u rujnu prošle godine, je vodio i Hrvatski dragovoljac, dok je bio pomoćnik u Hajduku i Krki te u mladoj hrvatskoj reprezentaciji.

Najčitaniji članci