Obavijesti

Sport

Komentari 32

Rukometaši nasamarili Dalića: Pa Dule, ne mogu vjerovati...

Rukometaši nasamarili Dalića: Pa Dule, ne mogu vjerovati...

Želim vam sreću na Svjetskom prvenstvu i učinite nas ponosnima. Ovo je jedan mali poklon za vas, kazao je Domagoj Duvnjak i pružio vrećicu Zlatku Daliću. Očekivao je dres, ali njega nije bilo...

VIDEO

Iza naših rukometaša je razočaravajuće Europsko prvenstvo na kojem smo osvojili osmo mjesto, ali razloga za optimizam ima. Kauboji su se ovaj tjedan okupili u Varaždinu gdje se pripremaju za utakmicu protiv Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Napokon se vratio kapetan Domagoj Duvnjak koji je izliječio leđa, tu su i povratnici Marin Šego i Igor Karačić čiji je izostanak s Eura uzburkao javnost pa u najjačem sastavu idemo na Finsku. 

Pokretanje videa...

Hrvoje Horvat ostaje izbornik Kauboja, ali bit će promjena u stožeru 01:12

Hrvoje Horvat napokon ima dovoljno vremena i mira da upozna igrače sa svojom taktikom te ih uigra, a na jednom od treninga posjetio ih je jedan poseban gost. Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u ponedjeljak uoči pripremnog turnira u Kataru, a izbornik Zlatko Dalić dane krati u Varaždinu pa je odlučio posjetiti naše 'kauboje'.

Hrvatska izgubila od Danske i ispala iz utrke za medalju na Europskom prvenstvu

Rukovao se sa svima, poželio im sreću, a onda mu je kapetan Domagoj Duvnjak u ime cijele reprezentacije odlučio uručiti poklon.

- Želim vam sreću na Svjetskom prvenstvu i učinite nas ponosnima. Ovo je jedan mali poklon za vas - kazao je Duvnjak i pružio vrećicu Daliću.

Izbornik je zagrabio rukom u vrećicu, očekujući dres, a kad unutra - marker. Očito su se naši rukometaši nadali da će i Dalić zaigrati rukomet.

- A Dule, ne mogu vjerovati da si ti to napravio - govorio je nasmijani Dalić dok su svi oko njega prasnuli u smijeh. Zatečen je bio i Duvnjak koji očito nije znao za ovu podvalu pa je prstom uperio u jednog od prisutnih koji je očito stajao iza svega ovoga. 

Legendarni Ivano Balić nije mogao doći k sebi od smijeha u pozadini, a Lino Červar je zapljeskao onome tko je ovo smislio. To samo pokazuje kakva sjajna atmosfera vlada u reprezentaciji bez obzira na lošije rezultate na posljednjim natjecanjima.

Na koncu je izbornik Dalić dobio svoj poklon, Duvnjakov dres, pa su u sjajnom raspoloženju druženje zaključili zajedničkom fotografijom. 

Inače, Hrvatska 13. travnja u Helsinkiju igra prvi susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske, a uzvrat je tri dana kasnije u Varaždinu. Kako se tijekom ovog tjedna igra prvi krug, izbornik Hrvoje Horvat iskoristio je priliku i pozvao 22 igrača na pripreme. Uoči velikih natjecanja nema puno vremena za brušenje taktike i uigravanje pa je ovaj cijeli tjedan sjajno poslužio izborniku. No, uvijek ima problema s ozljedama pa u Varaždinu nema Marina Šipića, Ivana Martinovića te Marka Mamića. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve