Obavijesti

Sport

Komentari 2

Rukometašice protiv domaćina u drugom krugu Eura, košarkaši kod Austrije. Evo gdje gledati

Rukometašice protiv domaćina u drugom krugu Eura, košarkaši kod Austrije. Evo gdje gledati

Kraljice šoka u četvrtak od 18 sati otvaraju drugi krug protiv domaćina Slovenije u ljubljanskoj dvorani Stožice, a hrvatski košarkaši igraju protiv Austrije u trećem kolu pretkvalifikacija za EuroBasket

VIDEO

Prvi krug je apsolviran. Unatoč silnim problemima, hrvatske rukometašice plasirale su se u drugu fazu Europskog prvenstva. A sada slijedi ono najbitnije.

Pokretanje videa...

Novi dresovi HRS VIDEO

Kraljice šoka u četvrtak od 18 sati otvaraju drugi krug protiv domaćina Slovenije u ljubljanskoj dvorani Stožice. Očekuju se krcate tribine, a nadamo se da će sklad slovenskih boja prekinuti pokoji kvadratići. 

Slovenska metropola blizu je Hrvatske, naše rukometašice pokazale su i na ovome prvenstvu da mogu svima pomrsiti planove. Zaslužile su podršku navijača, što zazivaju cijeli turnir. Iako je termin možda malo nezgodan za one koji rade, cijene su itekako prihvatljive. Kreću se od 20 do 45 eura. 

Ljubljana: Europsko prvenstvo rukometašica, grupa A: Hrvatska - Mađarska

Prije dvije godine Kraljice šoka su sve bacile u šok. I nas i europski rukomet. Senzacionalno su osvojile broncu, a bez obzira što su na ovaj Euro došle bez nekoliko bitnih igračica, nadaju se opet iznenaditi sve. 

A startna pozicija je izuzetno povoljna po nas. Samo Norveška je prenijela četiri boda, dok su Hrvatska, Slovenija, Danska i Švedska prenijele po dva, a Mađarska je na nula. Dakle, ovisimo sami o sebi. Prva utakmica bit će jako bitna, pobjeda bi nam dala velikih vjetar u leđa za dalje. A protiv Slovenki itekako znamo igrati. Naše rukometašice su slavile u oba pripremna dvoboja za Euro. 

Ljubljana: Utakmica rukometašica Hrvatske i Švicarske na Europskom prvenstvu

- To će biti rat iz utakmice u utakmicu. I za to treba ogroman roster i mogućnost rotacija. Slovenija ima kostur ekipe iz Krima, koji je preuzeo i izbornik Dragan Adžić s ciljem da ih pripremi za ovaj Euru, dok je vanjska linija u inozemstvu; Stanko, Gros, Omoregie, Lazić, to je svjetska kvaliteta. Dobili smo ih u ovim pripremama dvaput u Laškom, ali mi smo uvijek u najvažnijim utakmicama odgovorili kvalitetno. Bit će to pravi derbi, u kojem će se vidjeti puno lijepih stvari i vjerujem da mi to možemo pobijediti - rekao je izbornik Nenad Šoštarić. 

Ljubljana: Europsko prvenstvo rukometašica, grupa A: Hrvatska - Mađarska

Prijenos je na RTL 2 od 18 sati. A dva sata i 20 minuta kasnije u akciju će i naši košarkaši. Hrvatska u Grazu igra protiv Austrije u 3. kolu pretkvalifikacija za EuroBasket. Aco Petrović četvrti put je preuzeo reprezentaciju, ovaj put privremeno. Naši košarkaši ogromni su favoriti protiv protivnika koji ne zna za pobjedu u ovim kvalifikacijama i sve osim naše pobjede bila bi ogromna senzacija.

No, pravi ispit i ono na što se Aco najviše pripremao je utakmica protiv Poljske koja se igra u nedjelju od 20 sati u Draženovu domu. Ipak, bez preskakanja. Prvi ispit je Austrija. Prijenos je od 20.20 na SportKlubu 2.

POGLEDAJTE VIDEO: DARIJO SRNA EMOTIVAN NA PROMOCIJI KNJIGE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani