Obavijesti

Sport

Komentari 11

Ruski mediji: HNS nagovara Lovrena da se ne vrati u Zenit

Ruski mediji: HNS nagovara Lovrena da se ne vrati u Zenit

U Zenitu su potvrdili da znaju za cijelu situaciju, ali ne mogu utjecati na Lovrenovu odluku te se boje da će hrvatski nogometaš poslušati savjet, pišu ruski mediji

VIDEO

Veliki broj stranih nogometaša i trenera već je napustio ruske klubove, a potpuni egzodus prijeti im nakon što je Fifa omogućila da igrači suspendiraju ugovore s ruskim klubovima i do kraja sezone igraju u nekoj drugoj ligi. Devetorica hrvatskih nogometaša igra u ruskom prvenstvu, a povremeni 'vatreni' Filip Uremović prvi je iskoristio to pravo i suspendirao ugovor s Rubinom iz Kazana.

Pokretanje videa...

Vijesti 01:07

Otkako su krenule sankcije na račun Rusije zbog rata u Ukrajini, odmah su se pojavile glasine kako će Dejan Lovren napustiti Zenit. Sportski direktor kluba rekao je da naš reprezentativac nema tu namjeru, ali ruski portal Metaratings.ru piše kako ljudi iz HNS-a nagovaraju Lovrena da se ne vrati u Zenit!

Hrvatski reprezentativac nije odigrao nijednu utakmicu u proljetnom dijelu sezone zbog ozljede. Njega ionako nema u St. Petersburgu već neko vrijeme jer se oporavlja u Zagrebu, no klub očekuje njegov skorašnji povratak. Ipak, pitanje je hoće li do njega doći. 

Champions League - Group H - Zenit Saint Petersburg v Juventus

U Zenitu su potvrdili da znaju za cijelu situaciju, ali ne mogu utjecati na Lovrenovu odluku te se boje da će hrvatski nogometaš poslušati savjet. 

Inače, Hrvatska 26. i 29. ožujka igra prijateljske utakmice protiv Bugarske i Slovenije na pripremnom turniru u Dohi, a izbornik Zlatko Dalić pozvao je Lovrena za prvu akciju u 2022. godini. Ako se i vrati u Rusiju, pitanje je kako bi došao na okupljanje u Zagreb jer je Rusija praktički izolirana od ostatka Europe u svakom smislu. 

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Slovakia v Croatia

Hrvatskog reprezentativca ugovor sa Zenitom veže do ljeta 2023. godine. Jedan je od najboljih igrača vodeće momčadi ruskog prvenstva i kapetan, a ako bi i sada suspendirao ugovor, morao bi se vratiti na ljeto. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka