Sport

Komentari 30

Ruskinja priznala: Završila sam s Mbappeom, bio je maloljetan

Ruskinja priznala: Završila sam s Mbappeom, bio je maloljetan

Ruska manekenka Viktorija Bonja u jednom od intervjua je priznala da je ljubila 19 godina mlađeg Kyliana Mbappea. 'Kada sam otkrila da još nema niti 18, uplašila sam se da ću stradati zbog pedofilije', rekla je

Atraktivna Ruskinja Viktorija Bonja (41), inače televizijska voditeljica, glumica i manekenka, otkrila je u razgovoru za Sport Express da je ljubovala sa zvijezdom PSG-a, Kylianom Mbappéom (22). 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje PSG-a 

Naime, Viktorija je priznala da se romansa dogodila kada je francuski nogometaš imao samo 17 godina, ali Mbappe nije jedini iz svijeta nogometa kojeg je ljubila. 

Champions League - Round of 16 First Leg - FC Barcelona v Paris St Germain

- Nisam znala da je maloljetan. Bila sam tada slobodna, a ni on nije bio u vezi. Kada sam otkrila da još nema niti 18, uplašila sam se da ću stradati zbog pedofilije. Nije mi žao što ta veza nije uspjela. Žena sam koja treba stabilnost, a i jako sam željna pažnje - rekla je ruska manekenka koja je kroz godine ljubila brojne nogometaše među kojima se našao i Neymar. 

S Brazilcem se nije upuštala u intimne odnose jer je tada bio u vezi, ali ju to očito nije spriječilo da proba nešto više od samog prijateljstva. 

-  Ja volim svog muškarca imati samo za sebe. Bila sam u vezama s nogometašima i znam kako to izgleda. Kada imaš 20 godina, onda to doživljavaš kao nešto sjajno, ali kada postaneš majka, više nije opcija. Barem nije za mene - rekla je Bonja, ali i priznala da se još uvijek voli biti u društvu s nogometašima. 

Jedan od njih je Paulo Dybala koji ju je jednom prilikom pozvao na utakmicu Juventusa u Torinu, ali nije bio jedini. 

- Jednom me i Sergio Ramos zapratio na Instagramu, ali je brzo nestao. Vidjela sam i da mi Cristiano Ronaldo pregledava priče na toj društvenoj mreži. Također, upala sam u nevolje s Luisom Figom. Njegova supruga bila je ljubomorna što komunicira sa mnom, pa ga je natjerala da promijeni broj - kazala je Ruskinja. 

Najčitaniji članci