Obavijesti

Sport

Komentari 7

Ruskinji tepaju da je najseksi olimpijka. Upoznala je i Putina

Ruskinji tepaju da je najseksi olimpijka. Upoznala je i Putina
3

Njezina sportska postignuća su impresivna, a može se pohvaliti i vojskom pratitelja na društvenim mrežama. Jednom prilikom je ponudila prijevoz bivšem predsjedniku Medvedevu

VIDEO

Mačevanje kao sport ne kotira kao jedan od najpopularnijih u 'Lijepoj našoj' bez obzira što je Hrvatski mačevalački savez osnovan još 1911. godine, odnosno dvije godine prije osnivanja Međunarodnog mačevalačkog saveza (FIE).

Međutim, zbog jedne Armenke, možda i počnete... Njezino je ime Jana Jegorjan (29), rođena je u Gruziji, a u Himki se preselila u dobi od šest godina pa tako na velikim natjecanjima predstavlja Rusiju.

Team Fencing World Cup - Orleans
Rio de Janeiro: OI 2016, ma?evanje

Sportska postignuća - impresivna! Jegorjan ima dva olimpijska zlata iz Rija (individualno i momčadsko), dva zlata, dva srebra i dvije bronce sa svjetskih prvenstava te jednu srebrnu i šest zlatnih odličja sa europskih prvenstva. Inače, prvo europsko odličje osvojila je baš u Zagrebu. Zahvaljujući iznimnim rezultatima upoznala je ruske predsjednike Vladimira Putina i Dmitrija Medvedeva, a potonjem je svojevremeno i ponudila prijevoz u novom autu.

Ruskinja se natječe u mačevanju sabljom (postoje još floret i mač), a osim briljantnim postignućima može se pohvaliti i vojskom pratitelja na društvenim mrežama, koju redovito 'časti' fotografijama u bikiniju. Upravo su je zbog 'vrućih' fotografija prozvali najzgodnijom olimpijkom svih vremena.

Jana je, inače, krenula s pripremama za Olimpijske igre u Parizu budući da je Međunarodni mačevalački savez postao prvi međunarodni savez koji je otvorio vrata mogućem nastupu ruskih i bjeloruskim predstavnika na Olimpijskim igrama koje će se sljedeće godine održati u Parizu. 

Na izvanrednom online kongresu 89 od 136 delegata glasovalo je da se sportašima s FIE licencijom koji su registrirani od mačevalačkih saveza Rusije ili Bjelorusije, a posjeduju putovnicu ili državljanstvo tih zemalja dopusti sudjelovanje na pojedinačnim natjecanjima FIA-e od druge polovice travnja, dok je 85 delegata glasovalo za to da se ruskim i bjeloruskim predstavnicima dopusti sudjelovanje i na ekipnim natjecanjima.

Mačevanje je tako postalo prvi sport koji je omogućio povratak ruskim i bjeloruskim na međunarodna natjecanja i to pod neutralnom zastavom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu