Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ovo su obrane koje su zapalile Arenu: Trebalo nam je vremena

Ovo su obrane koje su zapalile Arenu: Trebalo nam je vremena
5

Ovo je odličan start za njega, pogotovo s obzirom na ono što nas čeka. Nakon stanke dvaput igramo s Löwenom, dvaput s Kielceom... Bit će tu još svega, kaže Zagrebov junak Ivan Stevanović

VIDEO

Potpisivao je na desetke autograma, ispunjavao najmlađim navijačima želju da se fotografiraju sa svojim idolom, ali sve to Ivanu Stevanoviću kao da je - neugodno. Čak i nakon što "zapali" Arenu, dojam je kao da se sve te pažnje više srami on nego dječaci i djevojčice koji ga traže autogram.

- A dobro, nije tako strašno, navikao sam se već - sa blagim smiješkom kaže Stivi, koji je u pobjedi protiv Vardara podsjetio na ona svoja izdanja s EP-a u Poljskoj ili, još bolje, na onaj kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

Dok u dresu Kielcea njegov dojučerašnji cimer Filip Ivić brani čuda, Stevanović je to isto opet počeo raditi doma, u Zagrebu. I, da se ne lažemo, Vardar je pao u prvom redu zbog njegovih 11 obrana u posljednjih 20 minuta. Sedmerci, kontre, čisti zicer... Ponovno je bio Stivi Wonder.

- Počeli smo u grču, trebalo nam je vremena da otpustimo kočnice, a kad smo to napravili, i sreća je u nekim trenucima bila na našoj strani - govori skromni Stivi kad ga se pita za riječ, dvije o utakmici u kojoj je "razoružao" vjerojatno najjačeg protivnika s kojim je PPD Zagreb igrao ove sezone u Ligi prvaka.

- Ha, nisam siguran da je to baš tako. Imamo jako zeznutu skupinu, odreda su to momčadi koje nisu zvučno ime, ali budžeti su im tri, četiri puta veći od našeg. I ne mislim da je Vardar jači od, recimo, Szegeda ili Meškova - misli Stevanović.

Novi trener donio je nešto novo, nešto pozitivno, momčad kao da je imala drukčiji govor tijela nego u prva četiri poraza.

- Ne bih ja baš previše govorio o Ivandiji, ipak mi imamo poseban odnos... - kaže Stivi pa objašnjava:

- Kad sam kao mladi golman ulazio u prvu momčad Zameta, koji je tad bio prilično jak, suigrač mi je bio upravo Ivandija. On je već bio na zalazu karijere, ali bili smo suigrači i stvarno mogu reći da ga poznajem i više nego dobro.

Naravno, ne bi to bio Stivi da nema i dodatka...

- Siguran sam da zbog toga neću imati nikakve privilegije, kod njega toga nema. Tko bude bolji, branit će - uvjeren je Stivi.

No neće sakriti da je sretan zbog bivšeg suigrača, danas trenera.

- Ovo je odličan start za njega, pogotovo s obzirom na ono što nas čeka. Nakon stanke dvaput igramo s Löwenom, dvaput s Kielceom... Bit će tu još svega.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu