Obavijesti

Sport

Komentari 0

Leicester pobjedom do vrha, poraz Arsenala, 'redsi' slavili

Leicester pobjedom do vrha, poraz Arsenala, 'redsi' slavili
1

Van Gaalove rezerve odlično su reagirale na gostovanju kod Watforda i pobjedom 2-1 došli na vrh premijerligaške ljestvice. WBA je pobijedio Arsenal kod kuće 2-1

VIDEO

Novi lider Premiershipa zove se Leicester City, klub koji je prošle sezone bio na samom začelju poretka. Klub Andreja Kramarića, koji nije bio čak ni u zapisniku "lisica", svladao je Newcastle u gostima 3-0 golovima Vardyja, Ulloe i Okazakija.

Louis van Gaal za utakmicu protiv Watforda zbog ozljeda nije mogao računati na Jonesa, Rooneyja, Martiala, Carricka, Fellainija, Valenciju i Shawa, ali Manchester United svejedno je pobijedio. "Crveni vragovi" do tri boda došli su autogolom Troya Deeneyja u posljednjim trenucima osnovnog dijela utakmice kada je u mrežu preusmjerio ubačaj Bastiana Schweinsteigera.

Isti igrač pretvorio se iz junaka u tragičara. Naime, samo tri minute prije pobjedničkog gola u krivu mrežu za goste Deeney je poentirao iz penala koji je skrivio Marcos Rojo. Zbog nestašice napadača Van Gaal je u vrh napada morao gurnuti Memphisa Depaya, a Nizozemac mu je uzvratio vodećim golom za United već u 11. minuti na asistenciju Andera Herrere.

Arsenal je neočekivano izgubio kod West Bromwich Albiona 2-1 i tako loše najavio borbu za europsko proljeće utakmicom protiv Dinama u utorak.

"Topnici" su poveli preko Oliviera Girouda u 28. minuti, a do poluvremena "baggiesi" okreću golom Jamesa Morrisona u 35. i autogolom Mikela Artete pet minuta poslije. S prve pozicije "topnici" su porazom pali na četvrtu.

Chelsea je prekinuo niz od tri premijerligaška poraza slavljem nad Norwich Cityjem 1-0. Diego Costa zabio je jedini gol za sastav Joséa Mourinha koji si je tako barem malo smanjio pritisak na poziciju, ali i dalje je daleko od željene pozicije na ljestvici, tek je 15.

U derbiju kola Liverpool je pobijedio Manchester City na gostovanju 4-1 i probio se na deveto mjesto ljestvice. "Redsi" su nakon malo više od pola sata imali tri gola prednosti zahvaljujući autogolu Mangale te golovima Coutinha i Firmina.

Agüero je dao tanku nadu "građanima" u 44. minuti, ali preokreta nije bilo, već je Škrtel u 81. postavio konačnih 4-1. Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu za pobjednički sastav.

Premiership, 13. kolo:

  • Watford - Manchester United 1-2
  • Newcastle United - Leicester City 0-3
  • Chelsea - Norwich City 1-0
  • Swansea City - Bournemouth 2-2
  • Southampton - Stoke City 0-1
  • West Bromwich Albion - Arsenal 2-1
  • Everton - Aston Villa 4-0
  • Manchester City - Liverpool 1-4
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku