Sport

Komentari 7

Sabotaža na djelu: Otkazali im sobe u hotelu zbog - 'virusa'...

Sabotaža na djelu: Otkazali im sobe u hotelu zbog - 'virusa'...

Veliku borbu vode Southampton i Swansea za ostanak u Premier ligi, kako na terenu, tako i izvan njega. Naime, iz hotela kojeg su "sveci" rezervirali, javljeno im je kako neće tamo moći prespavati zbog - "virusa"

Swansea i Southampton večeras igraju ključni dvoboj za ostanak u najelitnijem rangu engleskog nogometa, a domaćini iz Walesa čine sve kako bi došli do vrijedne pobjede.

Naime, vodstvo kluba iz Southamptona rezerviralo je sobe u hotelu Marriott koji se nalazi odmah pokraj stadiona Liberty, da bi im iz hotela dan prije utakmice javili kako neće moći odsjesti kod njih zbog - virusa. No, "sveci" su odmah otkrili kako je u pitanju sabotaža. Na njihovo inzistiranje da dođu i sami provjere o kakvom je virusu riječ u hotelu su bili uporni i odbijali im dopustiti dolazak.

Sumnju je produbilo i to što u hotelu i dalje primaju rezervacije ostalih gostiju, unatoč "virusu". Tako će igrači i stručni stožer Southamptona morati prespavati u Cardiffu, koji je udaljen 50 kilometara od Swansea. 

- Nema nikakvog dokaza da postoji neki problemi s hotelom. On je otvoren i primaju rezervacije. To je uzrokovalo treneru Hughesu i igračima veliku neugodnost i možemo jedino misliti kako nam netko negdje želi otežati "život" uoči ove utakmice - rekao je izvor iz Southamptona za Sportsmail.

Na poziv britanskih novinara, iz hotela su prvo rekli kako nemaju komentara, a poslije kako žele sačuvati privatnost gostiju i ne žele govoriti o rezervacijama soba. Takav odgovor je vjerojatno i konačno potvrdio kako je riječ o sabotaži.

No, ni navijači "svetaca" nisu ostali dužni. Tako su na TripAdvisoru obasuli hotel s niskim ocjenama i lošim komentarima, nadajući se kako će barem nekako osvetiti svoje ljubimce.

Swansea i Southampton vode veliku bitku za ostanak. Do kraja prvenstva su ostala još dva kola, a ova dva kluba se nalaze na 17. i 18. mjestu sa 33 boda. Stoga bi ova utakmica mogla biti ključna u odluci tko će se preseliti u Championship.

Najčitaniji članci