Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šalata otvara vrata klizačima, svi moraju imati covid potvrdu

Šalata otvara vrata klizačima, svi moraju imati covid potvrdu
3

Od srijede 17. studenog ljubitelji klizanja ponovno mogu pod otvorenim nebom uživati na Šalati, ali uz predočenje covid potvrde, a cijena ulaznica vikendom poslijepodne i blagdanima iznosi 20 kuna

VIDEO

Omiljeno zagrebačko klizalište smješteno na Šalati, čija je posebnost da zaljubljenici u klizanje mogu svoje piruete izvoditi i uvježbavati pod otvorenim nebom, kreće s novom sezonom i otvara svoja vrata građanima u srijedu 17. studenoga.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska reprezentacija u brzom klizanju

Pokretanje videa...

Hrvatska reprezentacija u brzom klizanju 01:38

Termini za građanstvo su srijedom, četvrtkom, petkom od 18:00 do 19:30 sati, te subotom i nedjeljom ujutro od 10:45 do 12:15, poslijepodne od 18:00 do 19:30 i navečer od 20:15 do 21:45 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Cijena ulaznice iznosi 15 kuna radnim danom i u jutarnjim terminima vikendom, te 20 kuna vikendom poslijepodne i praznikom/blagdanom. Svi oni koji bi klizali a nemaju svoje klizaljke mogu ih posuditi na Šalati po cijeni od 15 kuna radnim danom i vikendom ujutro, te za 20 kuna vikendom poslijepodne i navečer.

Već ranije je s radom krenulo Klizalište Velesajam a zbog epidemioloških mjera dozvoljeni broj klizača na ledu na oba klizališta je 100 osoba.

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine, a koja se odnosi i na ustanove kojima je osnivač jedinica lokalne samouprave od 16. studenog sve osobe koje ulaze i borave na objektima kojima upravlja ustanova USO obvezne su pri ulasku predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

Potvrdu ne moraju imati osobe mlađe od 16 godina i osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja bilo kojim cjepivom protiv COVID-19, a što se dokazuje liječničkom potvrdom.

Korisnici su također obavezni upisivati se prilikom dolaska na klizališta, dezinficirati ruke, voditi računa o minimalnom razmaku od dva metra i obavezno nositi maske tijekom boravka u zatvorenim objektima.

Blagajna se otvara 30 minuta prije početka klizanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem