Sport

Komentari 3

Šamar za Salaha: Liverpool ga ne pušta na Olimpijske igre!

Šamar za Salaha: Liverpool ga ne pušta na Olimpijske igre!

Htio je igrati na OI, razgovarao je sa mnom o tome, a ja sam dao sve od sebe da to ispunimo. Salah je bio ključan igrač u našim planovima za Olimpijske igre, ali klub je odbio naš prijedlog, rekao je Megahed

Egipatski nogometaš Mohamed Salah (29) izrazio je želju ovog ljeta predstavljati svoju zemlju na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali njegov klub mu za to nije dao dopuštenje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lovren zove Salaha

Prema pisanjima engleskog Sky Sportsa, Liverpool neće dopustiti Salaha da nastupa za egipatsku reprezentaciju. S obzirom na to da Fifa ne priznaje Olimpijske igre kao službeno natjecanje, klubovi nisu obvezni ispuniti želje igrača. 

- Počeli smo o tome pričati prije nekog vremena jer je Salah želio igrati na Olimpijskim igrama, ali Liverpool nije bio posve jasan u svome stavu - rekao je Ahmed Megahed iz Egipatskog nogometnog saveza. 

Naime, Olimpijske igre počinju 24. srpnja te bi trebale završiti 8. kolovoza što je tjedan dana prije početka engleskog nogometnog prvenstva. 

Megahed je objasnio kako se još prije mjesec dana znalo da engleski premierligaš neće dopustiti Salahu odlazak u Tokio jer ga žele imati na raspolaganju za početak sezone.  

- Već u lipnju sam znao da ga neće pustiti. U svakom slučaju, poštujemo njihovu odluku. Pokušao sam ih nekoliko puta uvjeriti da puste Salaha na Olimpijske igre, ali oni su u potpunosti odbili taj prijedlog - kazao je Megahed i dodao: 

- On je želio igrati na olimpijskom turniru, razgovarao je sa mnom o tome, a ja sam dao sve od sebe da to ispunimo. Salah je bio ključan igrač u našim planovima za Olimpijske igre, ali klub je odbio naš prijedlog. Moramo ići dalje, prihvatili smo tu odluku.

Najčitaniji članci