Obavijesti

Sport

Komentari 10

Samir protiv Dinama: Idemo po nastavak niza na Maksimiru...

Samir protiv Dinama: Idemo po nastavak niza na Maksimiru...
1

Lani sam šest mjeseci bio izvan pogona, a sada ponovno želim uživati u nogometu. Nadam se pobjedi, tri boda su nam izuzetno bitna, rekao je Samir Nasri uoči utakmice na Maksimiru

VIDEO

Ofenzivni vezni nogometaš Seville Samir Nasri očekuje pobjedu nad Dinamom u Maksimiru u utorak. 

- Moj je cilj vratiti samopouzdanje pa se nadam nastavku dobrih partija. Sevilla je klub koji je mnogim nogometašima pomogao da uzlete, pa ovo okružje smatram perfektnim - rekao je Nasri koji je u subotu zabio drugi gol u gostujućoj pobjedi nad Leganésom od 3-2. 

Sevilla je time prekinula niz od 22 prvenstvene utakmice u gostima bez pobjede. 

- Lani sam šest mjeseci bio izvan pogona, a sada ponovno želim uživati u nogometu. Nadam se pobjedi, tri boda su nam izuzetno bitna. Vjerujem da u Zagrebu možemo nastaviti pozitivni niz - izjavio je 29-godišnji Francuz.

Sevilla je u prvom kolu odigrala 0-0 u Torinu protiv talijanskog prvaka Juventusa a zatim doma s 1-0 pobijedila francuski Lyon. Dinamo je izgubio od Lyona i Juventusa te ima gol razliku 0-7.

Nasri je ljetos došao u Sevillu na jednogodišnju posudbu iz Manchester Citija gdje je  za njega nije bilo mjesta. Ljetos nije bio u ekipi Francuske na Europskom prvenstvu.

- Još uvijek mogu igrati na najvišoj razini - izjavio je napomenuvši kako je trener engleskog kluba Pep Guardiola do posljednje minute htio da ostane ondje, no također mu jer rekao da mu neće biti lako izboriti se za mjesto.

Na kraju je otišao u Sevillu, lanjskog pobjednika Europske lige koji se u prvenstvu nalazi na trećem mjestu iza Atlético Madrida i Real Madrida. Sudjelovao je u sedam utakmica te postigao dva gola, a jednom je asistirao.

- Ovdje se mogu istaknuti i opet namentnuti. Sampaoli mi je rekao da ostanem čvrsto na zemlji te da ću doći u najbolju formu. Vjerujem mu - rekao je Nasri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union
Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići