Obavijesti

Sport

Komentari 35

"Samo bez euforije, važno je da Osijek više nije klub slučaj"

"Samo bez euforije, važno je da Osijek više nije klub slučaj"
5

Osijek je dvaput bio gost u prva dva kola, ali na kontu ima svih šest bodova, a pritom nije primio ni gola. Sad slijedi Rijeka u Gradskom vrtu. Ako to Osječani dobiju, pojavit će se i euforija

VIDEO

So far, so good!!!, prvo se porukom javio trener Osijeka Zoran Zekić, koji uživa u sjajnom ulasku u sezonu. U prva dva kola Osijek je gostovao, ali svejedno je uzeo maksimalnih šest bodova.

- Evo, kažu mi da devet godina Osijek nije ovako dobro ušao u sezonu - sretan je Zekić.

Toliko sretan da je igračima dao dva dana slobodna, prvi sljedeći trening je tek u utorak.

- U prvoj sezoni s novim vlasnicima cilj je stabilizirati klub, biti u sredini ljestvice. Nećemo prerano obećavati velike stvari i borbu za Europu, ali dovest ćemo još nekoliko pojačanja, tražimo centralnog napadača i veznjaka - rekao je Zekić.

Solidan izlog je u Maksimiru, Cico Kranjčar ne računa na Radonjića, Pamića, Šovšića...

- Često ta pojačanja iz Dinama izazovu negativne konotacije, pa ćemo se vjerojatno ipak pojačati s nekim drugim igračima - kazao je Zekić, kojem su navijači zamjerili što je kapetansku traku u ogledu s Interom dao Borni Barišiću, igraču koji je na prvi trening nakon povratka u Osijek došao u majici Dinama.

- Razgovarali smo u klubu o tome, ali ne mislim da je to nešto dramatično. Moja je odluka bila da on nosi kapetansku traku - kratko je pojasnio Zekić.

U svibnju je potpisao neobičan ugovor s Osijekom. Slično kao Ranieri u Leicesteru, Zekić će biti plaćen po učinku. Kako je krenulo, moglo bi biti love.

- Hvala Bogu, više nema problema kao posljednjih godina, lijepo je vidjeti da se piše o našim pobjedama, a ne o tome kako igračima kasne plaće - kazao je sportski direktor Alen Petrović, desna ruka trenera Zekića.

- Dobro je počelo, ali nema kod nas euforije. Lijepo je ovako krenuti, no nećemo se sad zaletjeti - smiruje strasti Petrović.

U sljedećem kolu u Gradski vrt stiže Rijeka, uspije li Osijek i to dobiti, doći će i euforija...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba