Obavijesti

Sport

Komentari 19

Sandra najavila hitac preko 70 metara, a Bandić - Saru Kolak!

Sandra najavila hitac preko 70 metara, a Bandić - Saru Kolak!
9

Sad smo dobili i Saru Kolak zbog koje ćemo ove godine na Hanžeku imati i bacanje koplja za atletičarke, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je obišao stadion na Savi

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i direktorica Hanžeka Ivana Brkljačić su u utorak, dva tjedna prije 66. Hanžekovićevog memorijala, obišli su stadion Mladosti na Savi.

Pridružile su im se i dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković te polufinalistica Olimpijskih igara u Rio de Janeiru na 100 metara prepone Andrea Ivančević.

Besplatan ulaz

- Miting se i ove godine održava u dva dana. Na novom bacalištu pokraj gradskih fontana je 5. rujna u 18,30 bacanje kugle, dok je 6. rujna u 18,00 sati miting na Mladosti - rekla je Ivana Brkljačić najavivši da je Grad Zagreb omogućio da oba dana ulaz za sve građane bude slobodan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Besplatne ulaznice za natjecanje na Mladosti moći će se podići od 3. rujna na prodajnom mjestu SRC Mladost.
Andrea Ivančević je komentirala je svoj nastup na OI U Riju, kojim usprkos tome što je dvaput trčala ispod 13 sekundi i ušla u polufinale, nije potpuno zadovoljna.

- Bila sam šest tjedana ozlijeđena pa u Rio nisam došla u najboljoj formi. Drago mi je što čujem da je menadžer opet na Hanžeku složio jaku utrku na 100 prepone s finalisticama Olimpijskih igara jer osjećam da bih do kraja sezone mogla popraviti hrvatski rekord - rekla je Andrea Ivančević. 

Athletics - Women

Hanžek je nešto posebno

- Hanžek je u mom kalendaru uvijek nešto posebno pa za moj najdraži miting uvijek pripremam nešto posebno. Moj disk će sasvim sigurno daleko letjeti i 6. rujna. Ako gradonačelnik Bandić još uvijek čuva onaj bonus za hitac preko 70 metara, možda ćemo mu ga konačno uzeti - rekla je dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković.

Bandić zbog Sare uveo bacanje koplja

- Kad smo prije 15 godina uređivali ovaj stadion nije još bilo ni Sandre, ni Blanke, ni Andreje, odnosno bile su još djevojčice. A sad smo dobili i Saru Kolak zbog koje ćemo ove godine na Hanžeku imati i bacanje koplja za atletičarke - rekao je Bandić i dodao:

- Pozivam vas sve i na 2. Memorijal Ivana Ivančića na fontanama, koji će se održati na vjerojatno najljepšem bacalištu kugle u Europi - rekao je zagrebački gradonačelnik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet