Obavijesti

Sport

Komentari 1

Sandra Paović: Igre u Riju su mi posljednje, idem u trenere

Sandra Paović: Igre u Riju su mi posljednje, idem u trenere
4

Svjetski stolnoteniski savez Sandru Paović proglasio je najboljom parasportašicom 2014. godine. Naša igračica je otkrila kako će nakon Igara u Riju prijeći u trenere

VIDEO

Svaka nagrada je lijepa, ali ova je nešto posebno jer je dobiješ jedanput u životu, kao nagrada Franjo Bučar, koju sam također dobila za prošlu godinu, rekla je Sandra Paović nakon povratka iz Dubaija, gdje joj je uručena nagrada Star Awards.

Naša je stolnotenisačica, koja se u parasportu natječe u kategoriji 6, 2013. osvojila europsko, a protekle godine i svjetsko zlato u Pekingu. A sportu se, u malo drukčijem obliku od onoga na koji se naviknula, vratila tek prije dvije i pol godine, nakon duge stanke zbog teške prometne nesreće.

- Kad sam se počela vraćati, nekoliko mjeseci nisam željela na turnire. Tehnika se nije puno morala mijenjati, ali kretanje jest. Trebala sam se dovesti u bolje fizičko stanje. Sad mi je malo žao što nisam počela godinu ranije, pa bih možda nastupila na Paraolimpijskim igrama u Londonu, ali što je, tu je. Nisam znala kako izgleda parasport, mislila sam da nemam dovoljno snage - rekla je Sandra.

No to će ispraviti iduće godine u Riju, iako joj je trenutačno glavni cilj ovogodišnji EP.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- POI u Riju su kruna svega, ali najbolje će igrati oni koji ih ne budu tako shvatili i stvorili sebi pritisak. Meni će to svakako biti važan turnir jer će mi to biti jedine Igre, četiri godine nakon njih imat ću 36 i sigurno više neću igrati, u mojem stanju to ne bi bilo ni zdravo - objasnila je Paović, koja bi nakon igračke karijere voljela postati trenerica.

- Suprug Daniel počeo je igrati pa mu pomažem. A kod nas ima dovoljno talentiranih kojima bih mogla pomoći - najavila je najbolja svjetska parastolnotenisačica godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu