Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Šarićevi najteži dani: Nije mi lako, pokušavam pogoditi nešto

Šarić je vezivno tkivo našeg napada i pomaže u protoku lopte. Stalno ću mijenjati petorke, bit će minuta za Šarića, pravdao se trener Phoenixa Monty Williams. Možda ipak nije sve tako crno...

NBA: Minnesota Timberwolves at Phoenix Suns
Foto: Mark J. Rebilas/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
7 komentara

Hrvatski košarkaš Dario Šarić (25) proživljava teške dane NBA karijere. Povratkom Deandrea Aytona, naš je Šiši ispao iz prvog sastava. Da stvar bude gora, trener ga nije baš koristio ni u rotaciji.

Šarić je u posljednje dvije utakmice ulazio s klupe i ukupno skupio devet i pol minuta. Dakako, Šariću je to šok jer je na početku sezone igrao 26 minuta u prosjeku i uspio uhvatiti koji double-double.

- Naravno da mi je teško nositi se s tim, ali profesionalac sam i poštujem trenerove odluke. Pokušavam igrati čvrsto na treninzima i biti spreman na utakmici, pogoditi koji šut i iskoristiti priliku. Nije lako, ali pokušavam ostati pozitivan i dobro mi ide - rekao je naš košarkaš dan nakon poraza od Memphisa.

NBA: Phoenix Suns at Oklahoma City Thunder | Autor: Alonzo Adams/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Alonzo Adams/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Trener Monty Williams voli Šarića i pokušao je objasniti zašto ga je držao po strani. Pravdao se "matchupovima", procijenio je da će bolje proći s Aytonom u prvoj postavi.

- Šarić je vezivno tkivo našeg napada i pomaže u protoku lopte. Stalno ću mijenjati petorke, bit će minuta za Šarića - uvjeravao je Williams.

Bilo kako bilo, Šarić sigurno nije zadovoljan statusom u momčadi i možda i potraži novi klub. Prijelazni rok u NBA ligi otvoren je do 6. veljače.

Naši partneri pišu
Message