Obavijesti

Sport

Komentari 53

Sarri, vidiš li? Ronaldo već 804 dana nije zabio iz slobodnjaka

Sarri, vidiš li? Ronaldo već 804 dana nije zabio iz slobodnjaka
1

Imamo dva dešnjaka koja izvode slobodne udarce, Cristiana Ronalda i Miralema Pjanića. Ne određujem tko će pucati, ostavio sam igračima da se dogovore, rekao je Maurizio Sarri...

VIDEO

Bilo je to u prosincu 2017. Real je na klupskom SP-u igrao protiv Gremija, a Ronaldo je u dresu Reala zabio jedini gol na utakmici. Iz slobodnjaka. Od tada su prošla 804 dana, a Portugalac nije zabio slobodnjak. 

Pokretanje videa...

01:06

Naravno, govorimo o službenim utakmicama, u prijateljskim je zabio Interu, no u prvenstvu, Kupu i Ligi prvaka nije zabio, ako baš hoćete, 19.272 sata. Istina, zabio je u međuvremenu za Portugal dva gola, no za klub ga ne ide, pa ne ide. Znamo da će vas zanimati, pa smo i to iskopali, za to vrijeme, od posljednjeg Ronaldova gola iz slobodnjaka u klupskom dresu, Lionel Messi zabio je iz slobodnjaka 18 golova za Barcelonu. 

Champions League - Round of 16 First Leg - Olympique Lyonnais v Juventus

Veliki je to problem za Juventus, pa je bio red da se oglasi i trener Maurizio Sarri, što je ovaj i učinio.

- Imamo dva dešnjaka koja izvode slobodne udarce, Cristiana Ronalda i Miralema Pjanića. Ne određujem tko će pucati, ostavio sam igračima da se dogovore, kako se tko osjeća u tom trenutku - kaže Sarri.

Tako izgleda u teoriji, u praksi gotovo sve slobodne udarce izvodi Cristiano Ronaldo. Tu i tamo, ako se smiluje, proslijedi koji Pjaniću, no to baš i nije česti slučaj. Naravno da ni Pjanić nije presretan takvim scenarijem, jer je do dolaska Ronalda on bio glavni izvođač. Sad gotovo da ih ni ne izvodi.

Champions League - Round of 16 First Leg - Olympique Lyonnais v Juventus

Portugalac je izveo 38 slobodnih udaraca, a da nije zabio gol. E, sad, od tih 38 udaraca, 24 su završila u živom zidu, 11 je obranio golman, dva su udarca završila preko gola, dok je jedan završio u prečki. 

Stoga i ne čudi da je Ronaldo bio posebno utučen kad mu je posljednji slobodnjak opet završio u zidu. Slobodni udarci nekad su mu bili zaštitni znak, pogađao ih je kao od šale, danas je to zaštitni znak Messija. A znate kako takve stvari podnosi Ronaldo... Nikako. I stoga nije ni čudno da je protiv Lyona “puko”, da se smijao protivnicima u lice, pa im čak i prijetio. Ne ide mu, ne ide Juventusu, ne ide ni Sarriju... A buni se i Pjanić...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu