Obavijesti

Sport

Komentari 15

Saudijci milijunima mame još jednog 'vatrenog': Bogatu ponudu poslali su Kramariću!

Saudijci milijunima mame još jednog 'vatrenog': Bogatu ponudu poslali su Kramariću!

Andrej Kramarić je postao legenda Hoffenheima i najbolji strijelac u povijesti. Mnogi su ga htjeli kupiti, ali on je ostao. Ipak, ovaj put je iz Saudijske Arabije stigla ponuda koja se teško odbija

VIDEO

Saudijska Arabija postala je obećana zemlja za brojne nogometaše iz Europe. Rade na promociji svoje zemlje i jačanju lige koja je već sada jača i od nekih europskih, a u tome nimalo ne štede. Kada nogometašima ponudiš cifru s kojom si mogu osigurati egzistenciju, nema tu puno razmišljanja.

Pokretanje videa...

Andrej Kramarić 01:17

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, N'Golo Kante, Marcelo Brozović, samo su neke od najvećih zvijezda koje svojom nogometnom čarolijom uveseljavaju tamošnju publiku. I naravno, ne misle Saudijci stati na tome. Na meti su najveće zvijezde. Velika želja im je dovesti hrvatskog kapetana Luku Modrića. Zagrizli su za njega na ljeto, prednjačio je u svemu Brozovićev Al-Nassr koji je opet htio spojiti Luku i Ronalda, no naš maestro ostao je vjeran Real Madridu i potpisao je novi ugovor. No, on mu istječe na ljeto pa tko zna, možda ga Saudijci na kraju i privuku u svoju domovinu. I nije Luka jedini Hrvat koji je na listi želja.

Saudijci žele Kramarića?

Kao iz vedra neba pojavila se informacija da bi još jedan hrvatski reprezentativac mogao završiti u Saudijskoj Arabiji. Kako pišu Sportske novosti, Andrej Kramarić dobio je bogate ponude iz ove zemlje. Nekoliko klubova navodno je zainteresirano za njega i nude mu dvostruko veću plaću u odnosu na onu koja mu godišnje sjedne na račun u Hoffenheimu. Kako mu ugovor istječe na ljeto 2025. godine, jasno je kako bi zainteresirani kupac morao platiti i odštetu, ali to im je najmanji problem. Andrej na Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura. 

Bayer Leverkusen - TSG 1899 Hoffenheim

Krama je pravi vojnik njemačkog kluba. Došao je 2016. godine iz Leicestera i postao legenda kluba, najbolji strijelac i s pravom možemo reći, jedan od najvećih koji je nosio dres kluba iz Sinsheima. Zabio je 123 gola i asistirao za 51 gol u 267 utakmica.

I kada je bio na vrhuncu forme, trpao kao na traci i bio jedan od najboljih strijelaca u Bundesligi, nije napuštao Hoffenheim. Htio ga je i Bayern, grizli talijanski klubovi, no nije mu se nigdje išlo. U Hoffenheimu se osjećao kao doma i dao mu najbolje dane svoje karijere.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada

Ipak, kako se bliži kraj karijere, tako se i u njemu budi želja za novim izazovima. Posljednjih dana su ga mediji povezivali sa Serie A i obzirom na kvalitetu, Krama bi bez problema mogao igrati za klubove iz samog vrha. Najkonkretniji su Saudijci koji bi ga odmah htjeli dovesti, ali hrvatski napadač želi ostati do ljeta u Hoffenheimu i tako u najboljoj mogućoj formi dočekati Europsko prvenstvo, gdje bi trebao biti jedna od najvećih uzdanica naše reprezentacije.

Ponude su izdašne i privlače ga. Imao bi priliku naplatiti fantastičnu karijeru i dobiti tretman kakav zaslužuje. Ipak, to je zasad samo opcija, ali kako se čini, nije nemoguće da se Marcelu Brozoviću sljedećeg ljeta još netko od 'vatrenih' pridruži u Saudijskoj Arabiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu